Sicherheit der Verpackung ,alles sehr gut.
Schnelle Lieferung
Bestelling snel ontvangen in goede staat !
Alles was aanwezig, alleen mijn VSM Creme is niet wat ik besteld heb maar voldoet, had besteld, voor gevoelige en geprikkelde huid, heb gekregen, gevoelige en droge huid, jammer
Goede omschrijving van het product voldoet wat ik er van verwacht snelle levering
Na het testen van Sorion producten ben ik niet volledig onder de indruk,de zeep ok,de shampoo ok, conditioner ok, Creme gevoelige huid verdeeld !,bij ontstoken plaatsen helpt het niet !,bij oudere littekens helpt het iets , misschien is een langere testtijd nodig ?.
Alles perfekt, lief super. Bedank u wel!
Perfecte zalf ,die waanzinnig goed helpt ,en ook nig eens heerlijk ruikt .jaren hormoonzalf gebruikt ,maar hielp niks ! Echt dik tevreden mee !!!
Website is klantvriendelijk. Bestelling snel in huis
In der Bestellung hat es etwas gedauert durch die größere Bestellung, aber sonst war alles zu meiner Zufriedenheit. Danke
Al vaker bestelde ik hier voedingssupplementen, en ik ben altijd zeer tevreden geweest met de producten en met de service..
Op tijd geleverd en goed op de hoogte gehouden van de levering
Bin sehr zufrieden!!
Korrekte schnelle Lieferung.
Ik bestel al langer bij Gezondheidaanhuis en vind zowel de levering als kwaliteit van de producten van goede kwaliteit. Raad iedereen aan om hier te bestellen.
Ik heb inmiddels een aantal jaren goede ervaringen met uw organisatie opgedaan. Betrouwbare service en konkurrerende prijs.
Schnelle Lieferung und sehr gutes Sortiment.
Wie ich es mit den vorherigen Bestellungen erfahren habe wurde die Ware schnell zugestellt. Ich bin sehr zufrieden. Dankeschön.
Na 3 weken merk ik echt meer rust in mijn hoofd.
Goede service, snel in huis
Ruime keuze in voedingssupplementen. Beter dan de meeste Belgische webwinkels of drogisterijen. Vlotte levering ook.
al vele jaren bestellingen en prima in orde
makkelijk om te bestellen en vlotte levering
Ik heb heel goede ervaring met de bestellingen die ik doorgeef. Altijd correcte en stipte uitvoering van een bestelling. Zeer vriendelijk en zeer gedienstig. En personeel waarop je kan vertrouwen.
Ik kom hier steeds terug vanwege de duidelijkheid en de gunstige prijzen
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.