Binnen een dag thuisbezorgd wat ik graag wilde hebben.
Große Auswahl an seriösen Artikeln, schnelle korrekte Lieferung, Preis-Leistung optimal. Danke dafür
Fast and genuine
Vlotte levering
Bestelling gedaan , en het was gelijk goed geregeld! Ook telefonisch bereikbaarheid was uitstekend, werd vriendelijk te woord gestaan en alles in orde gemaakt.
Heute bestellt, am nächsten Tag geliefert. Besser geht nicht.
Snelle en goede kevering
De informatie op de site is feitelijk en compleet (voor mij) om eenkeuze te kunnen maken.
Een tamelijk zeldzame produkt, besteld in het begin van de namiddag en thuis de volgende dag binnenin de 24 uuren: dat had ik nooit gezien. Proficiaat
Klantvriendelijk, professioneel en goede prijs-kwaliteit verhouding.
Een product waar ik maar niet aan kon komen had binnen 48 uur binnen.
alles correct
alles prima verlopen, je zoekt, je besteld en betaald en na een paar keurige mailtjes van bevestiging en levering heb je de spullen in huis
Fast and courteous handling!
Snel en goed geleverd. Prima assortiment en producten.
Breed gamma aan producten, waaronder zomeralsem dat soms moeilijk te verkrijgen is elders, en ook Sorion crème-zalf die bijzonder goed helpt tegen psoriasis, een echte aanrader Met daarbij zeer snelle en correcte levering, fijn !
Snel geleverd en zijn het goedkoopste voor mijn bestelde product.
Goede producten
Vlotte levering
s. Sterne
Super Service am 25 Oct bestellt Einfach super, kann es nur weiterempfehlen.
DIT KEER geen bevestiging van order gekregen, geen bericht dat het bezorgd is. Pakje heeft 3 dagen bij overburen gelegen
Beste mevrouw van der Burgh, Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het heel vervelend dat u geen bestelbevestiging heeft ontvangen en u daardoor niet uw pakket kon volgen. Na contact met onze klantenservice hebben wij u de mail nogmaals verstuurd, en deze heeft u gelukkig wel goed ontvangen. Gelukkig heeft u uw pakket inmiddels in goede orde ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Die Lieferung hat zwar ein wenig lange gedauert. Schade das die Beschreibung nicht auf deutsch geschrieben ist auf der Dose. Aber ich werde bei Erfolg sicher wieder bei Ihnen bestellen.
Zeer ruim assortiment!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.