Die Lieferung erfolgte schnell und sicher zu meiner Zufriedenheit.
Alles geregeld tot in de puntjes
Eenvoudig bestelling plaatsen en snel je bestelling in huis. Je wordt keurig via de mail op de hoogte gehouden wanneer je bestelling verstuurd wordt. Mochten er problemen zijn dat helpt de klantenservice je vriendelijk verder.
Echt een top gezondheidswinkel. De beste producten, goede prijs. Betrouwbaar. Ik winkel er al jaren zonder problemen.
Alles conform afspraak en redelijk geprijsd.
Bijna altijd op tijd leveringen. Toch spijtig dat er geen afhaalpunten zijn. Het zou beter zijn voor het milieu.
alles bestens , null probleme
xxxxxxxxxxxxx
prima product, levering is discreet, goed bedrijf
Ik vind het ook te kort dag om uitgebreid in te gaan om de werking van het zalf dat mij is toe gestuurd. Ik denk dat ik een langere periode moet gaan gebruiken voordat ik er een duidelijke mening over heb. Het is al hoopvol dat er verlichting is.
Na de bestelling wordt er binnen een aantal dagen geleverd
Schneller unproblematischer Versand, gute Preise!!!
Schnelle Lieferung. Alle Mitarbeiter sind hilfsbereit
Precies wat ik verwacht van een online winkel , makkelijk bestellen , snelle levering en goed telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen.
Mijn bestelling is snel bezorgd en voldeed precies aan mijn verwachtingen. Het bestellen gaat ook heel makkelijk.
Zeer tevreden.
Bestel al jaren bij gezondheid aan huis, ben hier heel tevreden over
nicotinell is een uitstekend produkt om te helpen met stoppen met roken. als je die kauwgom eenmaal gebruikt, heb je geen zin in sigaret meer.
Einfach gut
Ik heb nu driemaal Sorion Repair shampoo besteld Buiten het feit dat dit een fantastisch product is, althans voor mij, is ook de website erg overzichtelijk Keurig en zeer snel wordt de aflevering gedaan. Ik vind het grandioos
Goede ervaring
Es war die erste Bestellung daher noch keine Erfahrung.
Super snelle levering. Topservice.
Prima dienstverlening en service.
Bij drogisten niet te krijgen en bij jullie wel
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.