Ich bin wie immer sehr zufrieden
Enchantée du resvega mais je ne trouve pas tous les produits dont j'ai besoin. Livraison pas très programmée pour connaître la date et les heures de passage Même remarque pour l'endroit où déposer le colis en cas d'absence... Toutefois, je suis très contente de passer par vous pour cet achat
Ze hadden het product dat ik bij een ander niet in voorraad was en goede afhandeling
Vlug en goed
Nach dem super einfachen und unkomplizierten bestellvorgang kam die Lieferung auch schon am übernächsten Tag sicher verpackt an. Gerne wieder.
Wieder einmal gute und zufriedenstellende Lieferung
Voorlichting gied
Bestellung und Lieferung ganz schnell und problemfrei. Perfekt.
ik ben altijd tevreden met de producten en de zeer flexibele service. Mijn hartelijke dank hiervoor.
Het product dat ik zocht was slecht te vinden, maar hier goed verkrijgbaar en met de juiste dosering. Levering was zelfs sneller dan werd aangegeven. Ik had het de volgende dag in huis.
De kennis over de producten is voortreffelijk. Communicatie is goed. Producten worden snel geleverd. Fijn bedrijf om je producten te bestellen.
Netjes verpakt
Balsam kam schnell an, wir sind sehr zufrieden. Immer wieder gerne.
Unkomplizierte und zuverlässige Abwicklung
Ongelooflijk snel en netjes ontvangen.,
Schnell geliefert ,Ware ist gut.Transaktion war reibungslos.
Goede correcte zending naar Spanje. Binnen 1 week in huis.
wie immer gut und schnell
Ik bestel al regelmatig hier. Steeds worden afspraken goed nagekomen
Beste lezer, Helaas heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen. De referenties die ik schreef, kon ik doen omdat ik al twee keer eerder indium heb besteld en gebruikt. Ik wacht nog af Groet mevr Marion Roelofs
Beste mevrouw Roelofs, Hartelijk dank voor uw review. Uw bestelling was aan ons teruggestuurd omdat deze niet was afgehaald bij een afhaallocatie. Na hierover contact met u te hebben opgenomen hebben wij deze kosteloos nogmaals aan u verzonden en heeft u deze in goede orde ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
blij met deze pillen
Geweldig en snel en vakkundig.
Duidelijke website en een snelle levering!
Zügige Lieferung
Alles perfekt, schnell, gute Qualität
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.