Alles super
Mijn dochter van 20 was 4 jaar toen ze de diagnose ADHD kreeg. Verschillende medicijnen geprobeerd en bij de laatste was ze op het laatst een zombie waar niks meer in zat. We hebben toen besloten te stoppen met die troep. Nu is ze 20 en loopt tegen allerlei dingen aan. Heeft een kort lontje, constant onrustig in haar hoofd, slaapt slecht, heel emotioneel, moeilijk concentreren enz. Ik kreeg een tip om Lto3 te gaan gebruiken. Vorige week zondag mee gestart en eigenlijk merkte ze gelijk al verschil. Slaapt weer goed, is rustig in haar hoofd en is weer lekker vrolijk. Wij zijn er super blij mee en hopen dat het zo goed blijft gaan.
Dit bedrijf doet qua service niet onder voor een drogisterij die je life bezoekt. Klantvriendelijk, probleem oplossend en snelle levering. Meedenkend en alles ziet er netjes verpakt uit. Ook de prijs/kwaliteits verhouding is uitstekend. De deur hoef je niet meer uit, het contact is of je de deur wel bent uitgegaan, echt gezondheid aan huis! Heel fijn bedrijf!!
Makkelijk te bestellen. volgende dag in huis.
Alles vlug en correct ontvangen
Alle producten die ik zocht had Gezondheid aan huis op voorraad en ik had het de volgende dag al in huis!
Ich bin beim bestellen zufrieden
Vlotte communicatie ivm terug betaling portokosten
die Bestellung wird schnell bearbeitet und schnell geliefert
Vanaf 3de dag van lto3 inname veel verbetering voor mij.Werkt geweldig .
Na de bestelling, kwam een snelle levering. Omdat ik dit product ken, was dit heel eenvoudig.
Snelle levering en heel fijn product
altijd weer top
bezorging en bestelling altijdgoed en vlug aanhuis gebracht.
Sehr gute Preise, sehr schnelle Lieferung. Bestimmt wieder.
Sehr hilfreich und schnelle Abwicklung. Bin sehr zufrieden und werde im Zukunft immer das CBD Öl bei Ihnen bestellen
Wel beetje vervelend dat ik telkens een review moet schrijven om 2,50 korting te krijgen...ik ben heel positief over Gezondheid aan Huis maar om dit nu een aantal keer per jaar te moeten delen voor korting...is een beetje too much.
Bestellen..betalen..thuis!!
Super goed geholpen en mooie producten. Tot snel!
Den Artikel gab es hier am günstigsten + kostenloser Versand…unschlagbar! Es wurde zügig versendet - jederzeit wieder
Unkomplizierte Bestellung, schnelle Bearbeitung und Lieferung,Top Preis,Keinerlei Probleme,Sehr zu empfehlen
Ein sehr gutes Sortiment auch nicht üblicher Marken wie Enviromedica sowie Global Healing Center und eine sehr schnelle Lieferung auch nach Deustchland.
Meine Bestellungen wurden stets ordnungsgemäß abgewickelt
Ik heb nog niets ontvangen!!!
Beste heer de Laat, Hartelijk dank voor uw review. Onze klantenservice neemt gelijk even contact met u op over de status van uw pakket. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.