Vandaag besteld, morgen in huis is echt waar. Snel en goede service.
Bestelling was helemaal in orde en vlug aan huis geleverd Mijn dank daarvoor
Heb meerdere keren besteld en alles is netjes geleverd en de producten zijn van topkwaliteit
Bij Gezondheidaanhuis plaats ik graag mijn bestelling.
Het is gemakkelijk te bestellen door het invoeren van de naar van het product heb je de gegevens er snel bij. Goede site en snelle levering.
alles super
Snelle levering van allerlei supplementen
Schnelle Lieferung und Preis Leistung stimmt
Gerne wieder
Binnen 1 dag mijn supplementen geleverd. Blij mee
Nog geen enkel probleem ondervonden in de jarenlange aankoop bij jullie.
Bardzo szybka wysyłka, wszystko w porządku, polecam
Ich bin immer zufrieden mit der schnellen Abwicklung und den Produkten.
Mijn ervaring is prima omdat de producten goed zijn, netjes geordend staan op de website. Het bestelproces is niet moeilijk en er wordt snel geleverd. Als er iets mis is met de bestelling, wordt het probleem na een belletje snel opgelost.
Als altijd weer een snelle levering en de magnesium van Exendo is de beste die ik tot nu toe geprobeerd heb.
Eerste bestelling bij Gezondheidaanhuis.nl. Duidelijke website, heel veel keuze en snelle bezorging Zeer tevreden en kom hier zeker terug
Ich hatte Probleme mit dem Kundenkonto haben mir sehr schnell geholfen. Immer wieder gerne hat alles super geklappt
Snelle levering en alles aanwezig
Super Service, schnelle Lieferung
Sehr zu empfehlen!
De producten op de website kloppen altijd met de voorraad, ik heb nog nooit meegemaakt dat iets niet beschikbaar was. De verzending is supersnel en mijn bestelling is altijd compleet en correct. De communicatie per e-mail is top: snelle, vriendelijke antwoorden en echt meedenken met de klant. Altijd behulpzaam en met een breed assortiment waar ik graag doorheen blader.
Schnelle Lieferung..sehr zu empfehlen!!
Goede kwaliteit, snelle levering en goed verpakt,
Keine sprachliche Hindernisse für die Suche, Bestellung und Bezahlung des Einkaufs.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.