Keine sprachliche Hindernisse für die Suche, Bestellung und Bezahlung des Einkaufs.
Habe nun schon mehrmals eine Bestellung im Internet aufgegeben, und alles wurde immer sehr schnell geliefert, kann ich nur weiter empfehlen
Heel vlotte bestelling en verzending. Gebruiksvriendelijke website. Top!
Gute und schnelle Verkaufsabwicklung! Top Preis-Leistung! Schneller Versand!
Tot nu toe heb ik altijd al de leveringen heel snel ontvangen. Als er geen zondag tussen zit krijg ik het pakje 's anderdaags.
Tipp Top
Die Bestellung im Shop ist einfach, schnelle Lieferung, ausreichende Bezahlmöglichkeiten und zu gute Preise. Ich kann diesen Shop wärmsten weiter empfehlen. Bestelle schon länger in diesem Shop.
Al langere tijd bestellingen gedaan en ben heel tevreden. Goede service en snelle levering! Veelheid aan verschillende producten, dat is ook fijn, zowel gangbare als meer alternatieve producten
Alhoewel ik een prima ervaring heb met de gezondheidswinkel toch een puntje van kritiek. De zeven 1 liter flessen die ik besteld had waren zeer goed verpakt. Deze werden echter deels beschermd door een behoorlijke hoeveelheid niet bepaald millieuvriendelijke plastic bolletjes. Jammer, voor een bestelling die biologisch geteelt werd. Wellicht een punt van heroverweging betreft verpakkingsmateriaal.
Beste Twan Obers, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden over/met ons bent! Wij waarderen ook uw kritische noot omtrent het gebruik van plastic verpakkingsmateriaal. Wij begrijpen uw zorgen, zeker bij biologische producten. Momenteel zijn er helaas geen milieuvriendelijke alternatieven die dezelfde bescherming kunnen bieden. Het zorgvuldig en stevig verpakken met deze materialen stelt ons in staat om uw bestelling als één zending te versturen in plaats van meerdere, wat ook een positieve impact heeft op de totale milieuvoetafdruk van het transport. Wij nemen uw feedback serieus en blijven zoeken naar manieren om onze verpakkingswijze te optimaliseren, zonder de kwaliteit en veiligheid van uw bestelling in gevaar te brengen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Tijdens vakantie besteld en meegedeeld dat ik het pas daarna kon ophalen. Was geen probleem. Prettig personeel en groot assortiment met goede prijsstelling.
Ich werde ab jetzt sicher haeufiger bei den Nachbarn einkaufen!
Ik bestel sinds een jaar regelmatig bij Gezondheidaanhuis.nl. Goede website, concurrerende prijzen en prima informatie over iedere levering. Kortom alles goed, dus 5 sterren.
Al vaker hier besteld, snel en netjes geleverd. Goede kwalitatieve producten.
Ik bestel jullie produkten op aanrade van mijn natuurgeneeskundige. Hij weet precies wat ik nodig heb.
Super schnell!! Gute Kommunikation
Goede producten tegen redelijke prijs. Snel met antwoorden bij vragen.
Sehr gute und Schnelle Lieferung tolles Team
Ik had problemen met het plaatsen van mijn bestelling omdat ik niet kon inloggen op mijn account. Ik heb ze gemaild en ze hebben het probleem opgelost. Ik had mijn bestelling geplaatst, maar ik had hem dringend de volgende dag nodig omdat ik op reis was. Mijn gezondheid aan huis zorgde ervoor dat mijn bestelling op tijd arriveerde.
Hat alles super geklappt !
Vlotte en correcte levering
Einfache Bestellung im Shop , sehr schneller Erhalt der bestellten Artikel , ausreichende Bezahlmöglichkeiten. Und zu guter Letzt ein bombastischen Preis. Alles super...ich empfehle zum Kauf in diesem Shop. Viele Grüße aus dem Sauerland Deutschland
Preis / Leistung sind einfach super und Lieferung geht immer sehr zügig
Ich bin sehr zufrieden
Onlinebestellung, schnelle Bearbeitung und schnelle Lieferung. Kann da Unternehmen weiterempfehlen Mit freundlichen Grüßen Brigitte Dietz
Ik bestel al vele jaren producten bij Gezondheidaanhuis.nl . De leveribg is steeds snel en correct. De website is gebruikersvriendelijk, helemaal nu ik een eigen account heb en je gemakkelijk herhaalbestellingen kunt plaatsen. de geleverde producten groenlipmossel en vitamine D3 helpen mij echt. Ik wil niet meer zonder.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.