Perfekter und sehr schneller Service, gutes preiswertes Produkt, sehr empfehlenswert !!!!
Hallo altijd goed advies en service bij gezondheid.nl
Al heel wat jaren koop ik hier mijn supplementen en dat gaat dan zonder problemen. Ze zijn altijd bereikbaar trouwens. Ik doe mijn bestelling, ze sturen dan een betaallinkje en meestal heb ik de volgende dag al de bestelling in huis.
Zeer goed!
Makkelijk besteld en snel geleverd, alles naar wens.
Nog nooit had ik van deze site gehoord, ik kwam er toevallig bij uit. Maar werd zeer verrast door het assortiment maar ook zeker door de levertijd en de verzendkosten. Top!
De crème zeer goed.
Mijn bestelling is snel en geleverd, zonder fouten.
Ben vaste klant bij jullie en altijd tevreden.
Schnell und zuverlässig
gutes nahrungsmittel
Fantastisch product Wel prijzig maar werkt heel goed. Dank.
Perfecte duidelijke site ,snelle reaktie en vriendelijk personeel .
Zeer snelle leveringen en betrouwbare producten.
Adequate en zeer snelle levering!
Bestelling accuraat verzorgd en bezorgd. En heb baat bij product.
snel geleverd ,
tevreden met de verzend tijd en ontvangst van mijn product
Het is eenvoudig om op de site te bestellen en de bestelling wordt ook heel snel geleverd.
Einfacher Bestellvorgang, schneller Versand, unschlagbarer Preis
Top Service
Die Lieferung kam sehr schnell aus den Niederlanden nach Deutschland. Preise sind in der Regel sehr moderat und es gibt eine tolle Auswahl im Onlineshop. --------------------------------------------------- De levering was erg snel vanuit Nederland naar Duitsland. De prijzen zijn over het algemeen zeer gematigd en er is een grote selectie in de online winkel. Ik zou hier graag nog eens winkelen.
Top geregeld, snel geleverd en groot assortiment
immer eine schnelle und preiswerte Belieferung!
1a Ware und super schnell geliefert. Jederzeit gerne wieder!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.