Sorion heeft de huid in een paar dagen direct in pijn verminderd en roodheid doen verdwijnen. Wonderlijk als je dit vergelijkt met pharmaceutica middelen die ik kreeg voorgeschreven ter behandeling.
Bin Treue Kundin, immer alles bestens
Via 'googlen' bij jullie terecht gekomen, op zoek naar een kalmoes derivaat wat ook bruikbaar was op verplaatsing (hotel en dergelijke). Bij andere webshops bleek dit niet beschikbaar of leverbaar. Bij 'gezondheid aan huis' dus wel en tegen een heel redelijke prijs. Dan maar ineens enkele andere artikels erbij besteld. Resultaat : zeer vlug en vlot thuis geleverd door PostNL We zijn dus erg tevreden.
Altijd goed en snel
Ohne Probleme und super schnell.
Received well the product
De klantenservice is erg goed bereikbaar. Mijn vraag kon niet onmiddellijk beantwoord worden maar ik vond het antwoord de volgende ochtend in mijn mailbox.
Snelle verzending, aardige medewerkers!
Schnelle Bearbeitung, Lieferung, super!
Goede kwaliteit, top voor mijn darmgezondheid, vlotte communicatie qua levering en snel bezorgd. Dankjewel
Alles okay. Hilfreich war der Übersetzer.
Alles op voorraad en snel in huis
Zeker een aanrader!
Ook af te halen en dat is voor mij fijn. Goede producten, ook de betere producten die massaketens niet hebben.
Goede info om product te vinden en te bestellen.
Die Ware gibt es nirgendwo günstiger. Online Bestellung sehr einfach, alles wurde in Deutsch geschrieben. Der Versand erfolgte erst durch ein niederländisches Versandunternehmen und innerhalb Deutschlands dann durch DPD. Von der Bestellung bis zur Lieferung hat es nur wenig länger gedauert als bei einem Kauf in Deutschland. Ich bin sehr zufrieden und werde dort weiter kaufen. Kann ich 100 %ig weiterempfehlen.
Het product is scherp geprijsd en op voorraad
Online besteld en binnen een half uur kon ik het ophalen. Vriendelijke personeel en snelle service.
Gebruik het nu een week.en ben er zeer tevreden over.
Vlotte bestelling en vlug geleverd
The Service ist exceptionel: the Website uncomplicated and easy accessible. The customer Service ist super friendly and knowledgable regarding the products. Well done! Outstanding company!
Ik ben blij met het assortiment, want ik zocht iets wat ik elders nergens meer vind. En het product werd zeer snel geleverd.
Ruime keuzes uit gezondheidsproducten. Markt conforme prijzen. Goed verpakt en snelle verzending. Bij problemen snelle oplossing. Daarom bestel ik hier al jaren maandelijks.
Van bestellen tot leveren zeer goed en snel verlopen. Duidelijke mail ontvangen met bestelling en te verwachten levertijd.
Als inwoner van Duitsland kan ik qua levering en mogelijkheden (er wordt ook hier in Duitsland geleverd) als zeer positief ervaren
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.