Ik ben mijn bestelling weer verzorgd en vlug gekregen. Ik ben daar blij mee. Ik moet er mij geen zorgen over mzken of opvolgen. Het gazt heel goed.
op 29. Juni 2021 om ca. 16:20 bestelt 3 Bepanthen Verzorgende Creme a 30 g (kan ik NIET kopen in Duisland ondanks dit product van Bayer Zuid Duitsland is ... ) per telefoon. Ik denk ik spreek redelijks Nederlands taal (of Duits maar geen Engels). Uw jonge zeer beleevde medewerker Mvr. Anneke verstond alles(mijn Campingnederlander-"Nederlands" ;-) ) behalve de straat in Duesseldorf (Rautendeleinweg ... ik woon hier al 25 jaar en alleen 3 (drie !) Duitse vrouwen en 3 Duitse mannen zijn in die 25 jaar in staat gewest, dit naam op een rit te verstaan en te schrijven, jammer ...) zo heb ik het snel via E-Mail geschreven, via mijn onlinerekening betald en was/ben geen 2 dagen, ob 1. Juli 2021 ca. 14.20 uur de trotse bezitter van 3 Bepanthen ... en mijn huid is blij. Hartstikke DANK !!!
War alles sehr übersichtlich und die Lieferung erfolgte zügig.
Snel en voordelig!
Bestelde al meermaals. Snelle en correcte levering
Uitstekend bedrijf aanbeveling 100%
Nooit problemen gehad.
Snelle levering, niets op aan te merken
Snelle bezorging, goede prijs
Pünktliche Lieferung und immer gut verpackt. Vielen Dank an alle.
Alles verliep naar wens. Ik had een paar vragen over een, voor mij, nieuw product. Netjes beantwoord. (Zelf ook weer eens slecht gelezen want het stond wel op de site.) Superblij met mijn smakelijke pot collageen. Ik ga weer bestellen als dit op is.
Goede levering
Ik heb de bestelling de volgende dag geleverd gekregen. Tot nu toe heb ik verschillende ijzer elixers uitgeprobeerd die telkens niet goed vielen, maar dit product is echt top.
Zie boven.
's middags besteld en de volgende dag in huis. Super! keurig netjes in een mooi stevig klein doosje verpakt.
Heel handig dat je zelf je homeopathische huisapotheek kan aanvullen. Er zijn heel wat homeopathische geneesmiddelen te vinden in de webshop.
Goede producten en snelle levering
Zie boven
Mijn bestelling werd keurig en duidelijk afgehandeld, en het pakketje kwam snel en netjes door de brievenbus. Ik ben heel tevreden!
Het pakket werd goed verpakt en keurig op tijd bezorgt.
Bin sehr zufrieden mit der Bestellung
Goede overzichtelijke website met ruim assortiment
Topbedrijf!!
Prima service und preis
Bin sehr überrascht, dass es soooo schnell ging! Danke
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.