Als de order eenmaal geplaatst is dan al snel de bevestiging. Goede service en vriendelijke balie medewerkster. Altijd tot hulp bereid.
Vielleicht ein paar zuviel Statusmitteilungen per Mail
Op 16/3/25 bestelde ik 2 x Vitalize PEA 150 capsules Ordernr 1350537. Ik heb deze bestelling niet ontvangen, ook geen faktuur, en vraag daarom het betaalde bedrag terug op rekening BE 02 0012 7716 4240 Met vriendelijke groeten Nico Weckx
Beste heer Weckx, Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het zeer vervelend dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen! Onze klantenservice neemt contact met u op voor de verdere afhandeling. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Alles super!
Bestelle die Produkte sehr oft. Bin sehr zufrieden! Schnelle Lieferung, tolle Verpackung ! Einwandfrei! Danke!
goede service
Betrouwbare producten, minnelijke prijzen
Altijd snel, kwaliteit uitstekend en correct
Al vele jaren doe ik bestellingen bij u en ik ben nog steeds zeer tevreden over de betrouwbaarheid van uw bedrijf, de snelle levering en de informatie voorziening.
goed en snel
Immer wieder gerne
placing an order on your website was easy and the package reached me quickly
Geht immer ganz einfach. Bestellen, bezahlen, Ware erhalten. Punkt. Fertig. Alles bestens.
Man findet alles schnell auf Ihrer Internetseite..... auch ohne holländisch zu können....Zudem sehr übersichtlich.... unkomplizierte und schnelle Lieferung...
Jammer van dat omhulsel.
Snelle levering ruime keuze
Zuverlässiger Service seit Jahren*schnelle Lieferung*toller Preis*absolut empfehlenswert!
Niet het effect wat ik graag zou willen. Jeuk verdwijnt niet,wel minder schilfers,door de vettigheid Moet het wellicht nog de tijd geven.
Beste Peter Michels, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat het door u bestelde product (nog) niet het gewenste resultaat laat zien. Neemt u gerust contact op met onze orthomoleculair therapeut om te bespreken wat voor u wellicht beter zou kunnen werken. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
elke bestelling op tijd en juiste aantal en de bestelde produkten
Schnelle und unkomplizierte lieferung
ich nehme cbd 20 mg in Verbindung mit Schwa rzkümmelöl jeden Tag und bin Top Fit
Duidelijke website en snelle levering
De proefverpakking Sorion repair crème heb ik zeer snel ontvangen, de ene dag besteld en de volgende dag al ontvangen (begrijp alleen niet waarom ik er voor moest tekenen bij de bezorger…). Dezelfde dag begon ik mijn psoriasis op al m’n vingers te behandelen, 2x p.dag (heel soms 3x op de psoriasis guttata). Helaas gaf de crème geen verbetering, maar op de behandelde plekken verschenen zelfs nieuwe pijnlijke kloven!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.