Schnelle Lieferung, super Produkt!
Danke für die sehr schnelle Bearbeitung und Versand?
Schnelle Lieferung, guter Preis
Opent de mogelijkheid uit een veelheid van courante producten een keuze te doen, de gewenste te bestellen en verzekerd te zijn van een snelle en correcte levering.
Alles bestens
Werkt goed
Snel geleverd!
Dit is de tweede keer dat we het zo ontvangen Vroeger ging het via de specialist maar dat kan niet meer zo op deze manier opgelost
Ik ben tevreden over de producten en de levering. Blij dat ik Gezondheidaanhuis gevonden heb!
Veel keus en prima service
Snelle levering en keurig ingepakt
De producten die ik bestel zijn goed in kwaliteit .worden ook snel bezorgd. Ben erg tevreden.Tania
Een kleine opmerking. Het boek was verpakt in een wel hele grote doos. Zonde van alle loze ruimte.
Beste mevrouw van Rooijen, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat betreft uw opmerking over de te grote doos; wij nemen dit mee in intern overleg! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Wij zijn super blij met de LTO3! Ook school geeft positieve berichten terug.
Snelle levering en kwaliteit is top!
Good
Gutes Preis Leistungsverhältnis und schnelle Lieferung
Sehr schnell, alles gut gelaufen.
Abhandlung der Bestellung einfach, super schnelle Lieferung. Alles unkompliziert. Immer wieder
Was op zoek naar holistische producten en heb deze nu bij jullie gevonden.
Ok
Nichts zu beanstanden
Volgende keer bestel ik weer hier.
Was eerste keer maar was prima
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.