Alles netjes verpakt. Handtekening voor ontvangt. Snel geleverd.
Product was al gekend en was dus in orde
Ich bin sehr zufrieden
Die Artikel werden sehr schnell nach Deutschland geliefert und stets mit aktualisierter Sendungsverfolgung, ich spreche meine Empfehlung aus.
bin sehr zufrieden.
Geen klachten. Netjes en snel geleverd
Fijn dat je meerdere artikelen bij jullie kan bestellen die elders niet te verkrijgen zijn
Ik ben tevreden met jullie hartelijk bedankt.
Bei euch zu bestellen macht Spaß. Leider klappt es mit dem Zulieferer nicht so ganz. Die Sendung kam am Mittwoch an, leider wird die Sendungsverfolgung seit Mittwoch nicht mehr aktualisiert. Da steht immer noch: wurde ins Zustellfahrzeug verladen
Sehr geehrte Frau Voss, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns zu hören, dass Sie mit unseren Produkten und Dienstleistungen so zufrieden sind. Wir erkundigen uns umgehend bei Hermes nach der voraussichtlichen Lieferung Ihrer Bestellung und melden uns noch heute bei Ihnen! Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
Snelle levering. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Beste heer Roggeveen, Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben contact met u gehad over deze review omdat wij ons niet herkenden in uw verhaal over het aanpassen van prijzen. Gelukkig bleek dan ook dat u ons verwarde met een andere webshop, en u over ons erg tevreden bent ;-) Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Revue originale
Ik ben erachter gekomen dat de supplementen duurder warren online dan in de winkel. Eenmaal te hebben contact genomen met de webwinkel hebben ze de prijs aangepassed. Dat vond ik niet zo leuk. Je zou denken dat de webwinkel controleert eerst de prijzen in de winkel voor ze gaan adverteren.
Schnell und unkompliziert...
Goed prijs, snel en correct
Das Unternehmen arbeitet sehr effizient, sicher und schnell.
De bezorging is snel en heel netjes verpakt en ze zijn niet duur, daarom kom je elke keer terug.
zeer snel geleverd, precies wat besteld is , een aanrader
Ik ben al jaren een tevreden klant. De producten die ik koop zijn goed. Er wordt snel geleverd en alles wordt goed verpakt.
ik heb geen nevenwerking bij het gebruik. Dit is belangrijk voor mij.
Ruim assortiment en diverse merken waardoor ik altijd het juiste supplement of product vind waar ik naar op zoek ben. En dit voor een eerlijke prijs en een snelle levering.
Received what has been order in quite shirt time
Alles super, Medikamente waren schnell da. Wie immer.
Excellent - customer Service, Delivery, product assortment
Snelle levering, breed aanbod zorgvuldig
Zoals altijd werd mijn bestelling degelijk verpakt de volgende dag geleverd. Ben zeer tevreden over Gezondheid aan huis.
Prettige medewerkers en goede service
Ik ben al vele jaren klant en altijd tevreden
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.