heel tevreden
groot assortiment, snelle leverning, tijdige & duidelijke communicatie
Super service
Overzichtelijke site, ruim assortiment, altijd snelle levering.
ich bin sehr zufrieden.
Elke keer weer ervaar ik een fijne levering en ondersteuning als ik deze nodig heb. Mijn hartelijke dank hiervoor.
Delivery was fast
Snelle levering veel op voorraad
Zu Viel Zeit Tage
Prettig, heb je een vraag over levering wordt snel vriendelijk geantwoord…
Mijn ervaring met gezondheid aan huis is goed. Ik had een vraag over mijn bestelling en de bezorgingslocatie, omdat het niet helemaal duidelijk was. De servicedesk heeft mij uitgelegd hoe het zit met bezorgingen en dat een aantal producten besteld moesten worden. De klantvriendelijkheid en interesse vond ik prettig.
Fijne, zachte creme. Minder irritatie. Of het werkt moet nog blijken t.z t.
Unkomplizierte Bestellung und verschiedene Zahlungsmöglichkeiten wie z.B. Giropay. Ware wurde schnell geliefert. Ich werde hier weiterhin bestellen.
Ik heb heel positieve ervaringen met deze site. Gemakkelijk toegankelijk en ook direct de juiste informatie. Gewoon top!
Wat elders uitverkocht of niet te verkrijgen was, kon in bij gezondheidaanhuis.nl wel bestellen en kreeg dat snel geleverd.
Danke für die zuverlässige Arbeit.
Immer perfekt und vertrauenswürdig
Sehr gut!
Uitstekende afhandeling van het bestelde. Ik zal zeker weer iets bestellen - Niet tevreden over Post NL leverde niet aan huis maar aan Post NL depot ( winkelcentrum ) Terwijl ik gewoon thuis was, tussen 16.45 en 18.00 uur . Een dikke onvoldoende voor Post NL.
very fast shipment and great products i cannot find anywhere else
Prima product en goede service
Levering al binnen 24 uur.
Mijn bestelling werd snel en correct geleverd
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.