Mijn bestelling werd binnen één dag geleverd. De klantenservice is goed bereikbaar en behulpzaam.
Goed product en redelijk geprijsd. Vrij snel geleverd.
Ben tevreden over hetgeen ik besteld en ontvangen heb.
Unkomplizierte , einfache Bestellung und Lieferung
Das Produkt kam schnell und gut verpackt an
Sehr schneller Lieferservice
Sehr gute Firma schnelle Lieferung alles passt ich bestelle immer bei euch gerne wieder nie Probleme gehabt wirklich sehr gute Service
War sehr überrascht, weil es eine Bestellung aus Deutschland war und problemlos war geliefert wurde
Schnelle und unkomplizierte Lieferung nach österreich.
Snel geleverd en goede producten. Ik krijg wat ik besteld heb.
ik koop hier altijd weer, betrouwbaar, snel en kundig en fijne klantenservice.
Ze hebben goede producten en een goede service
Schnelle unkomplizierte Abwicklung, um Welten günstiger als bei uns.
Mijn bestelling was vlot ingevoerd o de klantvriendelijke site. De volgende dag werd de levering geleverd. Waarvoor dank.
Online Bestellung ok
Schnell und zuverlässig
Gemakkelijk te bestellen en daarna binnen korte tijd alles afgeleverd.
danke für den guten Service
Als we voor 16u bestellen dan is het ‘s anderendaags geleverd. Super We zeggen het verder
Fijne webshop. Snelle levering.
Degelijke bio producten. Goede prijs kwaliteit. Vlotte levering.
Makkelijke site om te bestellen , fijn dat je in de “winkel” kunt afhalen , vriendelijk geholpen (AFD Ede)
Prettige klantenservice
Heureuse d'avoir découvert ce site exceptionnel. Un très grand choix de produits et emballés avec soins lors de l'envoi. Livraison très rapide.
Netjes snel geleverd. Niks op aan te merken.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.