Een vriendin heeft mij jullie aanbevolen waarop ik gaan kijken ben en heb gevonden wat ik nodig had.
Der Service von Gezondheidaanhuis ist sehr gut, ich bin sehr zufrieden. Die Auslieferung mit Hermes Deutschland ist eine reine Katastrophe!!!! Die Sendung ist bei mir nie angekommen!!!! Ich habe eine zweite Bestellung aufgegeben und hoffe, diese kommt bei mir an. Die Zuverlässigkeit bezieht sich auf die Zustellung von Hermes Deutschland.
Webseite gut aufgebaut, Lieferung sehr schnell
Ik bestel hier voor een goede prijs mijn deodorant. Makkelijk en overzichtelijke site. Snelle levering.
Snelle levering, breide assortiment, ik had geen ervaring met klantenservice
Einfach zu bestellen und eine sehr schnelle Lieferung! Das Preis-Leistungs-Verhältnis stimmt auch sehr gut. Ich bin sehr zufrieden!
Großes Sortiment, einfacher Zahlvorgang, kurze Lieferzeit. Ich bin sehr zufrieden und kaufe hier gerne wieder ein.
Große Auswahl und super schnelle Lieferung. Alles bestens
Het Contact z.g. , keuzemogelijkheden fenomenaal. Tegemoetkoming aan vragen is extra, …alles super en toch één sterretje niet gegeven omdat altijd alles nóg beter kan: hier was de levering niet wat het moest zijn. Toch fel bedankt. A.G.
Als de levering aankomt, weet ik al dat ze keurig verpakt zal zijn. Als ze daarenboven nog netjes op tijd is, dankan ik enkel tevreden zijn.
Ware top, schneller Versand, gut verpackt, gute Kommunikation, jederzeit wieder.
Mijn bestelling werd snel geleverd en was stevig verpakt. Dit alles voor een eerlijke prijs.
Doordat Post NL niet gecommuniceerd had dat mijn pakje bij de Readshop was bezorgd, heb ik er erg lang op moeten wachten. Doordat ik aan het zoeken ging, vond ik een track and trace code. Nog net op tijd kon ik het ophalen. Anders was het teruggestuurd. Ligt niet aan jullie maar aan Post NL, maar ik vind het heel vervelend dat het zo loopt.
Gauw geleverd Netjes verpakt
Binnen een. Werkdag geleverd Super snel en netjes
Goede service en doen wat ze beloven
De bestelling wordt snel verwerkt en de volgende dag thuis gebracht. Stevig verpakt. Aan de telefoon zijn de medewerkers vriendelijk en geven goed advies.
Der CBD - Tee von Lucovital ist der einzige Tee, der bei mir ausschließlich die erwünschte Entspannung und keine Nebenwirkungen hat. Die Lieferung erfolgte unglaublich schnell via NLPost und Hermes. Extra-Klasse!!!!
GEEN
Heel snelle en zorgvuldige levering van de produkten.
Ik werd goed op de hoogte gehouden over een korte leveringsprobleem. Toen ik nog een extra artikel bij wilde voegen was dat geen probleem en ook daar werd goed over gecommuniceerd. Verwachte producten waren er sneller dan ik had verwacht.
Der Bestellvorgang ist einfach gestaltet und man wird gut hindurchgeführt. Die Lieferung erfolget sehr zügig und war vernünftig verpackt. Der Preis mit Versand war akzeptabel.
Alles gut, gerne wieder.
schnelle Lieferung bei guter Qualität derWare
We zijn erg tevreden over de snelle ontvangst van de bestelling. Het bestellingsproces verloopt goed en het pakket is binnen de afgesproken periode geleverd. Mocht een artikel niet direct geleverd kunnen worden, zal dit tijdig worden gecommuniceerd.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.