Fijne service en prima producten die voorradig zijn.
Alles gut.
Wie immer alles super
Snelle levering en bij een per ongeluk verkeerd besteld artikel doen ze niet moeilijk en kan het betreffende artikel teruggestuurd worden. Bij Gezondheidaanhuis zal ik zeker in de toekomst weer mijn bestelling plaatsen!
Sehr guter Service und schnelle Bearbeitung.
Alles reibungslos Funktioniert. Schnelle Leiferung Alles bestens!
Het door ons bestelde artikel in zeer goede staat ontvangen
Wirklich zuverlässig und sehr schnelle Lieferung, ich kann es nur weiterempfehlen.
Alles super und super schnell!
Ik heb altijd goede ervaringen, medicatie is altijd aanwezig en wordt altijd binnen 24 -48 uur bezorgd. Afhankelijk van tijdstip bestelling.
Supersnelle levering van de juiste producten. Iets groter lettertype van de website zou aan te bevelen zijn.
Zie boven
Lto 3 is een zeer goede vervanger voor Medikinet! Super tevreden!
Weer goed en snel gegaan deze keer. Al jaren tevreden gebruiker van bestelde producten.
S.o.
Te kort in gebruik om daar een beoordeling over te geven.
Schneller und problemloser Versand
Problemlose Bestellung und schnelle Lieferung
Makkelijk bestelproces, snelle en correcte levering
Habe das erste mal hier bestellt. Hat super geklappt. Die Auswahl ist enorm und die Lieferung geht auch recht reibungslos. Werde wieder hier bestellen..
Snelle verzending, goed assortiment, lage prijzen, absolute aanrader!
bin froh, thuiswinkel gefunden zu haben, großes preiswertes Angebot, sehr schnelle lieferung, absolut kompetent
Beste heer Den Boer, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat u geen bericht heeft ontvangen over dat uw pakket op een afhaallocatie is gebracht! Ik heb u de gegevens per email toegestuurd. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.