Alles kan ik nu bij 1 winkel bestellen
Voor het eerst hier iets besteld, en positief ontvangen…wist zelf wat ik nodig had, dus geen advies nodig
Fijne aanvulling qua mineralen etc. Blij dat het nu ook in een glazen fles te bestellen is.
Ik ben zeer tevreden met uw service. Vragen worden betrouwbaar, vakkundig en snel beantwoord. De leveringen zijn binnen één of twee dagen bij mij thuis. Dit is uitstekend en verdient het cijfer 1 (in Duitsland is dit het beste schoolcijfer).
Alles naar behoren!
Gute Ware, angemessener Preis und schnelle Lieferung, gerne wieder!
Hat alles super geklappt und sehr schneller Versand
Goede prijs en snel geleverd.
Correct, snelle levering
Gute Preise, alles bestens. Jederzeit gerne wieder.
besteld, betaald en vlot geleverd, in goeie conditie, geen problemen, ... zoals verwacht waarvoor dank
Goede producten en een groot assortiment. Snelle levering en altijd een goed overleg. Vriendelijk personeel. Productinformatie is erg handig en duidelijk. Ik ben al jaren klant bij gezondheid aan huis en ben steeds tevreden over dit bedrijf.
Ik ben heel tevreden
Ja er is een groot assortiment, heel fijn.
Wat je bestelt komt snel bij je thuis
Gerne wieder
Vandaag besteld, morgen in hiis
Het pakje was op tijd, Punt aan de lijn.
Guter Anbieter. Zuverlässig und schnell.
Artikelen zijn duidelijk te vinden op de website. Bestelproces is “ ‘n fluitje van ‘n cent “. Duidelijkheid over leverdatum en -plek ! Kortom : Wat je graag wilt van ‘n bestelling via i-net gebeurt gewoon !!
Tja, personeel heb ik niet gesproken, kan daar dus ook geen oordeel over geven, idem over Vakmanschap/kennis. Wel zat er goede folder bij, top!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.