Guter Service
Immer sehr schnell geliefert und gut informiert per mail
Snelle levering, snelle en uitstekende communicatie en telefonische bereikbaarheid. En brede assortiment is een groot voordeel
ik bestel regelmatig en heb nog geen problemen gehad
Alle producten die ik tot nog toe heb besteld zijn vlot afgehandeld, per mail duidelijk gecommuniceerd, en netjes afgeleverd.
Super schnelle Lieferung
Een terugkerende goede ervaring met Gezondheidaanhuis
Snel, ruime keuze, netjes verpakt. Redelijke prijzen. Goed!!!
goed en snel
Gezondheidsvoordelen en prima service.
Ich hatte 100 % positive Erfahrung mit Ihnen gemacht.
Ik had snel supplementen nodig en deze werden binnen 24 geleverd.
Een volwaardige samenstelling in één tablet.
Maandag besteld, dinsdag kreeg ik al een afhaalbericht. Makkelijk op te pikken en betalen via pin.
Wieder einmal eine super schnelle Lieferung. Danke :)
Het is prima
Bestellingen worden altijd goed en op tijd bezorgd
Seit Jahren eine sehr angenehme Geschäftsverbindung. Einfache Bestellung, schnelle und freundliche Kommunikation und sofortige Lieferung. Was will man mehr?
Zeer vlot, zowel de website als de bestelling en levering
Bestelling op de site gaat goed en de levering is de volgende dag in huis! Producten komen goed aan. Producten LT03 is heel erg goed en werkt enorm! We hebben al veel mensen naar deze site verwezen vanwege onze tevredenheid!
Hele fijne pillen voor ons zoontje. Hij geeft aan wat rustiger te zijn in de klas. En hij merkt t als hij ze niet inneemt Dank jullie wel!
Zum ersten Mal in Holland bestellt , nach der Zahlung erfolgte eine schnelle unbürokratische Lieferung.
niet te doen, sturen verkeerde items, geen antwoord op emails **********?
Beste Piet Peters, Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben dit jaar 2 bestellingen onder verschillende accounts van u ontvangen, en beide bestellingen zijn de volgende dag aan u verzonden. Ook hebben wij geen email(s) van u ontvangen over dat uw bestelling niet juist zou zijn. Kan het zijn dat u ons met een ander bedrijf verward? Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Die Erledigung meiner Bestellungen verlief immer ohne Probleme. Vielen Dank.
Bestelling geplaatst, die dag nog bevestiging gekregen dat mijn bestelling verzonden was. Na meer dan een week wachten, pakje nog steeds niet ontvangen. Je krijgt hier ook geen bericht van, is zelf op te volgen. Zeer ontevreden over de service.
Beste mevrouw Slegers, Hartelijk dank voor uw review! Wij vinden het erg vervelend dat u iets langer op uw bestelling heeft moeten wachten dan dat u van ons gewend bent. Gezien de drukte en dagen waarop niet bezorgd werd rondom de Paasdagen heeft de bezorging van uw pakket inderdaad iets langer op zich laten wachten dan normaal gesproken het geval is. Wij gaan ervanuit dat dit in de toekomst niet nogmaals zal gebeuren en zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.