Altijd goede ervaringen met Gezondheidaanhuis.nl.
Al jaren de favoriete webwinkel: klantvriendelijk en snel geleverd.
Wie immer war die Lieferung sehr schnell und die Qualität des Produktes ist einwandfrei. Auch der Preis des Produktes ist im Vergleich zu anderen Lieferanten meist günstiger.
Schnelle Lieferung, sehr gute Qualität und Kommunikation. Gerne wieder.
Ich werde das mal probieren, ob denn meine Schmerzen im rechten Fuß wegen Arthrose entstehen von diesem Mittel befreit werden1
Snel besteld, en kon het de volgende dag al ophalen
Al paar jaar last van psoriasis.. verschillende crèmes gebruikt.. laserbehandelingen Maar deze crème werkt echt goed voor mij
Obwohl die Ware von Holland nach Deutschland ging sehr schnelle unkomplizierte Lieferung Top Preise
Snelle en accurate service. Vriendelijke bezorger.
fijne producten en snel geleverd.
Ik kan er weinig over vertellen, heb een klein tubetje ontvangen om te kijken of het enig effect heeft.
u vraagt mij om snel mijn ervaring over u weer te geven. Dit is het.
Uitstekende service en snelle levering.
Ik gebruik exendo glycine magnesium.
Prima snelle levering
Zeer correcte firma. Alleen vind ik het spijtig, dat ik nooit kan genieten van kortingen, de mails voor beoordeling komen veel te vroeg, ik bestel maar eenmaal in de maand toch reken ik mij als een van u beste klanten met maandelijk een bestelling rond de 600 à 778 euro, kan dat op geen ander manier om van een korting te kunnen genieten.
Beste mevrouw Wery, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden over ons bent. Wij hebben u een mooi aanbod gedaan per email, en horen graag van u. Wat betreft uw vraag over de beoordelings-emails, deze kunt u invullen, en de kortingscode blijft vervolgens 6 weken geldig. Deze kunt dus gewoon bewaren voor uw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Sommige producten vind ik alleen bij Gezondheidaanhuis.nl!
Het lukt me nooit om die 2,50€ in te brengen.
Dat wat ik besteld heb, kwam op tijd aan. Wat wil een mens nog meer?
Makkelijk te bestellen, snel binnen.
ben goed tevreden
Snelle bezorging en ruim assortiment.
Einfach schnell und unkompliziert
Prima geregeld en blij met mijn bestelling, Ik ga weer bestellen
Schnell und unkompliziert
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.