Breed gamma! De bestelde producten werden goed geleverd.
De juiste producten werden snel en goed geleverd
Bestelling was goed verzorgd, compleet en snel geleverd
ok
Es ist immer ein reibungsloser Prozess. Danke dafür
Schussler nr 7 besteld na advies logopediste. Mijn stem was niet meer te verstaan. Na enkele dagen gebruik van nr7 is mijn stem weer op de goede weg. Deze tabletten en stem oefeningen helpen prima.
goede producten
Altijd correcte levering, nooit gedoe gehad. Prijzen zijn niet altijd de laagste binnen Nederland.
Als altijd een betrouwbaar bedrijf met vlotte levering. De enige negatieve opmerking die ik deze keer heb betreft de bezorger, Post.NL. De bezorger presteerde het om zonder aanbellen het kleine pakketje onbeheerd in de hal van mijn appartementengebouw achter te laten. Tesamen met twee andere pakketten van andere afzenders. Daarover heb ik Post.NL benaderd.
Na 5 dagen de crème gebruikt te hebben was mijn huid weer schoon en glad. En dat na 2 jaar lichttherapie en zalfjes. Geweldig spul die Sorion Crème.
correct en vlot
De Sorion repair crème gaf binnen een week verlichting van de klachten.
Snelle levering, prima.
Ich trink den Tee schon ne Weile und hatte zuvor immer eine sehr lange Einschlafphase. Was mittlerweile der Vergangenheit angehört.
Goed verzorgd en altijd op tijd
Snel en correct
Bestellen en volgende dag wordt het eea verstuurd.
Snel en correct
Einfach zu bestellen und schnell geliefert. Besser geht es nicht! Lieben Dank!
Kundenservice top!
Correct, snel en overzichtelijk
Heb al meerdere keren hier besteld, alles loopt altijd prima.
Bin sehr zufrieden
Superfijn
Duidelijk op de hoogte gehouden over de levering.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.