Snel gevonden wat ik zocht en ook snel geleverd. Hartstikke fijn.
Was op zoek naar speciaal product en vond het bij Gezondheid aan huis. Toen maar even ook wat weerstand verhogende tabletten erbij, niet verkeerd met de herfst voor de deur.
Eindelijk iets dat werkt Ik heb gekocht en gelijk gebruikt ,en met de gedachten ,nou het zal dan wel . Maar is uit eindelijk anders af gelopen . Zeer perfect kan niet anders ,ik zou a deren het aan bevelen
overzichtelijk en snel
Ondanks dat ik zelf een mail niet goed begrepen had. Prima service product alsnog ontvangen.
Keurig en snel afgehandeld
Ik kan deze ten zeerste aanraden.
Altijd snel en juist geverd
De webshop werkt fijn en de bestelling is meestal snel binnen.
Blijf terug komen hier. Gewoon goed en betrouwbaar. Prima communicatie.
This site has a large selection of good brands and i recommend it.
Ik ben kundig en vriendelijk geholpen
Het gaat altijd goed met mijn bestelling en het wordt snel geleverd. Het enige punt is dat betalingen met credit cards niet werken. Ideal werkt wel.
Ich habe die letzten Monate häufig bestellt und bin sehr zufrieden it den Produkten und dem Service.
Producten zijn bij mij bekend en daar zijn we tevreden over. Wordt keurig verpakt en snel geleverd!
groot assortiment, snelle levering. Communiceert goed.
Livraison très rapide
Ik weet zo langzamerhand niet meer hoeveel jaren ik mijn bestelling bij Gezondheidaanhuis plaats, maar ik heb uitsluitend goede ervaringen. De laatste tijd heb ik geen persoonlijke contacten met personeel gehad maar in het verleden wel en mijn ervaringen waren ook in communicatie positief.
De. Estelling wordt snel en correct uitgevoerd.
Super snelle levering en goede producten
Correcte en vlugge bediening, Kan nog telefonisch bestellen wat ik een pluspunt vind.
Via via deze website leren kennen en sindsdien altijd correct bediend geweest, echt geen negatieve opmerkingen. Een genot om met jullie samen te werken; dankjewel hiervoor!
Dommage que vous ne traduisez pas en français
Het bestelproces is simpel. Je wordt goed op de hoogte gehouden en het wordt op tijd afgeleverd. Alles van een prima kwaliteit.
Snelle bezorging, goeie prijs, goed verpakt, zeer tevreden
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.