Veel minder onrust en overprikkeling.
Die Abwicklung der meiner Bestellung verlief sehr schnell. Der Service und die Qualität ist sehr gut
Steeds correcte snelle levering
Alles wordt steeds verzorgd geleverd. Ik bestel regelmatig online en ik moet zeggen dat jullie de snelste zijn.
Bestellung war einfach, Preis okay und die Lieferung relativ schnell. Ich bin zufrieden und werde hier sicher wieder bestellen.
Producten meestal op voorraad, snelle levering. Goede website
Hallo, ihr seid super, schnell, unkompliziert und problemlos, eines was ihr verbessern könntet, den Hermes Sendungscode in das Schreiben integrieren, ansonsten alles prima. Danke, dass es euch gibt.
De bestelling werd snel geleverd En ruime keuze
Die Sendung war nach 2 Tage schon da. Alles gut gekaufen
Sehr gerne wieder
Bestelling gedaan, meestal volgende dag in huis. Uitstekend bedrijf!
Alles verliep snel en soepel!
vlugge service,goede producten snelle levering
Niets op aan te merken. Gewoon goed
Ik ben tevreden omdat ik alles goed kon vinden wat ik nodig had, het was goedkoper dan ergens anders, en ik had het ook snel in huis.
Ik ben een meerdantevreden klant !
Gemakkelijke bestelling, de bestelling werd binnen een paar dagen geleverd, zoals besteld. Kortom, ik kan deze site aanbevelen.
goede verhouding prijs en product
Geen gedoe, maar password etc. beetje ingewikkled
Gute und schnelle Lieferung
Één van de producten was elders moeilijk te krijgen. Ik ben blij dat het op deze manier gelukt is.
Een stuk goedkoper dan in de winkel.
De keuze is erg groot. De levering is snel en betrouwbaar.
nachdem ich erfahren habe, dass die gängigen Wechseljahr-Therapeutika für den Körper eine große Belastung sind, ist diese Creme eine absolute Wohltat. Danke dafür!
hilft schnell
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.