nachdem ich erfahren habe, dass die gängigen Wechseljahr-Therapeutika für den Körper eine große Belastung sind, ist diese Creme eine absolute Wohltat. Danke dafür!
hilft schnell
Duidelijke omschrijving producten. Adequate verwerking bestelling. Levering als tiegezegd.
Correct en snel uit gevoerd.
Snelle levering, zeer goede producten, een echte aanrader
Snelle levering, duidelijke website, goede kwaliteit producten
Faires Angebot und angemessene Versandkosten Produkte sind erstklassig, danke auch für die schnelle Lieferung
Montags bestellt und mittwochs war das Päckchen bereits da- noch schneller geht nicht. Fantastisch!
Als ik iets nodig heb van supplementen wordt ik altijd bij jullie goed geholpen niet alleen met het bestellen maar ook de specialisten doen hun uiterste best om een tevreden klant te krijgen! Top!
Van orderintake tot levering vlekkeloos verlopen. Aanrader.
Problemloses Bestellsystem. Lieferung und Verpackung bestens. Kommunikation 1A. Besser geht nicht. Immer wieder gerne. .
Prima en snel geleverd
Eine Bestellung ist durch Hermes nicht angekommen. Innerhalb von 2 Tagen kam die Ersatzlieferung. Ich war erleichtert, weil ich das Medikament dringend benötige. Vielen Dank für diese schnelle Lieferung.
Prettig bestellen, duidelijke website en snel
Ik ben al een paar jaar tevreden klant en ook de producten, vaak voorgeschreven door mijn (alternatief) therapeut, bevallen mij prima!
Het gemak van bestellen, keuze halen of bezorgen en snelle en correcte afhandeling. Top!
Ik ben al jaren tevreden van Gezondheidaanhuis.nl Een aanrader!
Ik ben tevreden over de site en in dit geval ook voor de snelle afwerking ivm onze vakantie. Zal er zeker meer gebruik van gaan maken.
Gebeld of het op voorraad was ja binnen 20 min opgehaald
Goede site eb snelle bezorging!!!
Schaden schnell und zuverlässig geregelt.
Als ik een bestelling plaats, wordt deze onmiddellijk bevestigd en wordt er alles aan gedaan om de bestelling zo spoedig en correct mogelijk te leveren leveren. Deze werkwijze bevalt mij heel erg!
Product wordt snel bezorgd
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.