Ich habe das erste Mal im Shop bestellt und bin begeistert. Es lief alles perfekt ab. Die Lieferung war super schnell. Gerne wieder.
Geïrriteerde huid onder oksel na schouderoperatie, 2 x per dag sorion repair zalf er op gesmeerd en was al na 2 dagen veel beter
Goede levering, betrouwbaar en veel keuze.
Na informatie via de telefoon heb ik een product besteld. Betaling met een link in de mail. Prima geregeld.
Immer wieder gerne! Super Ware, schnelle Lieferung und einfach nix zu beanstanden! ♥♥♥
Producten op tijd ontvangen en ze waren netjes verpakt.
Het plaatsen van een bestelling is erg eenvoudig. Na afwerking van een en ander volgt prompte verzending van een keurig pakketje. De betaling is vervolgens een fluitje van een cent!
Altijd goed en snel en prima producten.
Bin komplett zufrieden
Prima service.. goede prijsverhouding en snelle levering
Die notwendige Beratung war umfassend und erfolgreich. Sehr freundliche Mitarbeiterin. Schnelle, korrekte Lieferung.
Ik ben zeer tevreden met gezondheid aan huis en ben ook blij met het ruime arrortiment!
Zum zweiten Mal bestellt, zum zweiten Mal nur gute Erfahrung gemacht.
Vriendelijke en snelle leveringen. Is het niet mogelijk om in een afhaalpunt te leveren?
Beste Monique van Goidsenoven, Hartelijk dank voor uw prachtige review. Wij zijn erg blij te vernemen dat u zo tevreden bent met onze service. Het is inderdaad helaas niet mogelijk een bestelling direct naar een afhaalpunt te versturen, maar neemt u gerust contact op met onze klantenservice om andere mogelijkheden te bespreken. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Snelle levering, alles perfect in orde!
Goede service, snelle levering, vriendelijk geholpen, veel producten.
en geen verzendingskosten
Bestelling vroeger aangekomen dan verwacht
Hele snelle levering en goede producten
Super producten,uitstekende kwaliteit, snelle levering.
Blij met de snelle levering en het product
Super Service schnelle Lieferung nach Deutschland Vielen Dank
Door het goeie zoeksysteem heb ik gemakkelijk en snel de diverse producten die ik zocht kunnen vinden en bestellen.
Die Lieferung erfolgt problemlos und in bester Qualität. Die Online - Plattform ist übersichtlich und gut aufgebaut, dadurch ist die Nutzung einfach.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.