Es war meine erste Bestellung in diesem Shop, die habe ich als Gest ausgeführt. Man konnte sogar als Gast eine abweichende Lieferadresse angeben! Das i-Tüpfelchen wäre, wenn man als Gast mir paypal bazahlen könnte.
+Assortiment. +Snel en betrouwbaar.
Goede kwaliteit producten en snelle levering Alles op voorraad van DNH research Heel fijn
Supertevreden
Onverwacht, levering binnen de 24 u en aan schappelijke prijs. Super gemakkelijk betalen met Paypal (dat doen alleen betrouwbare winkels). Uitstekende service!
Vandaag de tube op gehaald. Boven verwachting was het nog gratis ook. Ik dacht echt te moeten afrekenen. Het is voor mij uitproberen of de zalf bij mij helpt, dus kwam dat goed uit. Vlotte terug koppeling en keurig geholpen. Dank jullie wel.
Schnell, zuverlässig, ich kann mich auf Sie verlassen. DANKE.
Bestelling gemakkelijk geplaatst, kom pakketje razend snel afhalen
altijd een snelle levering met geweldige verpakking
Prima, doen wat ze beloven
Alles super!
Ich bestelle schon lange hier und bin immer zufrieden mit dem guten Service, der Auswahl der Produkte und die Preise sind ebenfalls sehr gut
Supersnel en correct!
Netjes verzorgd
bij de bestelling meteen gevonden wat we wouden was snel en gemakkelijk besteld. Het was ook vlug binnen zal zeer zeker blijven bestellen.
Celtics Salz entdeckt, bestellt. War günstiger als woanders. Tolles Produkt, super schnelle Lieferung. Danke. Bestelle bestimmt noch mal
Heel te vreden
Het bestellen en de snelheid van leveren is het vermelden waard.
De bestelde producten gebruiken we al jaren naar volle tevredenheid. Keurig verpakt en snel geleverd!
Die Bestellung ging wieder einmal problemlos. Der Preis war in Ordnung und der Versand superschnell.
Die beste Versandapotheke die es gibt. Bin sehr, sehr zufrieden.
Gute Verpackung, sehr schnelle Lieferung, tolle Ware
Top schnell und sehr günstig immer gerne wieder
Alles verloopt steeds goed.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.