Altijd ruim aanbod en goede prijsstelling. Levering snel. Ik ga meestal ophalen maar bezorging gaat ook altijd goed.
Altijd professioneel, klantvriendelijk en een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Gezondheid aan huis heeft een groot aanbod. Ik hoef hierdoor niet via verschillende websites te boeken. Bezorging is altijd goed en snel. Klein nadeel kan zijn de zoekfunctie op de website; het aanbod is groot en als je niet precies weet wat je wilt hebben kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet
Ich hab zum ersten Mal dort Med bestellt und bin sehr zufrieden. Super schnelle Lieferung und günstiger als in Deutschland. Ich werde mir diesen Shop merken und wieder bestellen bei Bedarf.
Concurrerend geprijsd en snel geleverd. Vriendelijke klantenservice en overzichtelijk qua website.
Prima service Goede producten
Als ik iets bestel wordt het heel snel en goed bezorgd. De website is heel gebruiksvriendelijk.
vlot en correct
Lekkere sapjes
Snelle en correcte bezorging Het is nog te vroeg om iets te zeggen over de werking van het product, de eerste indruk is goed.
Geen ervaring kunnen opdoen. Zalf is al op voordat functie goed kan worden beoordeeld. Jammer.
Beste H.E. De Way, Hartelijk dank voor uw review! Wij vinden het jammer dat u na het gebruik van de proeftube nog geen resultaat merkt. Het is echt de bedoeling de zalf maar heel dun te smeren, en de meeste mensen zijn na het gebruik van de proeftube al zeer enthousiast! Wij hebben natuurlijk ook een grotere tube. Mocht u meer informatie hierover willen neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Siehe oben. Nichts hinzuzufügen.
Schnelle Lieferung und Gute Ware .
we bestellen al jaren onze supplementen bij Gezondheid aan Huis, en hebben de bestelling vervolgens snel in huis!
Had per abuis tabletten besteld ipv de gewenste capsules. Werd snel en adequaat op geantwoord. Echt heel fijn!! Dank voor het begrip en de snelle actie..
Wat ik nodig had was beschikbaar en werd vlot en zorgvuldig verstuurd!
Groot assortiment. Voor 22.00 uur besteld de volgende dag in huis
Blij mee snelle levering
Uitstekende snelle levering.
Ik kom hier altijd weer terug wegens het ruime aanbod en de goede producten tegen redelijke prijzen
Ik ben heel tevreden! De keuze van afhalen is top! Het stond ook heel snel voor me klaar.
Deze Bio Triphala is een goed werkend middel om spijsverteringsproblemen op te lossen.
Ich bin begeistert, dass es so einfach ist, bei diesem Unternehmen Produkte so schnell und unkompliziert zu erhalten.
Je bestelt snel en ze zijn er dan altijd en met een linkje, snel betalen en de volgende dag in huis en dit doe ik dus al jaren!
snelle en correcte service
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.