Gerne wieder, alles sehr unkompliziert. Neutrale Versendung, einfache Bezahlung.
Goed medicijn
Fast delivery.
Snel en prima levering. Dichtbij op halen.
Correct en zorgvuldig geleverd !
Nieuwe on-line winkel ontdekt met die producten die ik nodig heb en snelle levering
Beste mevrouw de Leyn, Hartelijk dank voor uw review! Mocht u bepaalde producten missen in ons assortiment, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij kijken dan of zij het product voor u kunnen toevoegen aan ons assortiment. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Heerlijk om in 1 online stop al mijn supplementen en drogisterij producten te kunnen kopen.
Bestelling gaat makkelijk en snel in huis!
Goed verzorgd..
makkelijke website, promote levering, probleemloos
Ich habe schon öfters bestellt und es war jedes Mal perfekt!
een bestelling gedaan en snel geleverd. nicotine kauwgom is een makkelijk hulpmiddel om te stoppen met roken. is een aanbeveling.
Fijne webshop en snelle levering
Ik bestel regelmatig vitaminen en andere producten. Ik besteed altijd tot boven de €50,-, omdat ik dan geen verzendkosten hoef te betalen.
Meg kapható minden termék. Szeretek innen rendelni. A kiszállítás is szuper gyors. Megbízható cég.
Goede producten met snelle levering. Top
Milieuvriendelijk in de zin van een passende verpakking, twee bestellingen in een passend doosje. Prima!
I called first to made sure they had it in stock and a very nice lady helped me all the way through and it got delivered the next day! Would surely recommend ordering here
Kan ik nu nog niet beoordelen
Schneller Versand gut verpackt. Kommunikation ist Kein Problem. Auch wenn die Apotheke oder das versandhaus in den Niederlanden ist. Die Preise sind sehr gut gegenüber denen in Deutschland. Auch den Versand nach Deutschland kann ich nur positiv bewerten. Rundum bin ich sehr zufrieden damit, dass ich auf dieses gesundheitshaus gestossen bin und werde sicherlich weiter dort bestellen.
Sehr rasche Abwicklung und schneller Versand
Sehr einfacher Bestellvorgang auch auf deutsch. Schnelle, unkomplizierte Abwicklung. Sehr zu empfehlen. Vielen Dank.
uitstekend.
Bestelling en informatie over voortgang levering 100%
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.