Super Service auch nach dem Kauf und freundliche Kommunikation!
Von der unkomplizierten Aufgabe der Bestellung über die sichere Bezahlung per Klarna sowie der zeitnahen Lieferung sind wir sehr zufrieden!!! Immer wieder!!!
Al veel bestellingen geadaan en altyd consequent prima afhandeling. Product is van goede kwaliteit.
Vielen Dank für den guten Service und gerne wieder
Helemaal goed! Het was fijn dat ze het product nog op voorraad hadden, want overal is het uitverkocht. Snelle levering. Alles prima. Gevoel van veiligheid en zekerheid omdat je het ook op kan halen bij een apotheek.
prima altijd op tijdf.
Unkomplizierte Bestellung schnelle Lieferung
Het lijkt te werken...
Alles schnell und super gelaufen
Ik ben zo blij met jullie bestellingen ....steeds op tijd komen ze aan en wat mooi ik kan ook raad vragen en krijg daarboven ook korting...veel dank Irene
Had n verkeerd product besteld. Zonder porto heb ik de kans gekregen om het goede product te bestellen. In die verpakking is het andere middel geretourneerd. Binnenkort wordt ook dat terug betaald. Prettig geregeld dus.
I have been able to order specific items such as health foods or supplements from this shop, which I could not find in other stores or websites. This is greatly appreciated. Additionally, the service was fast and reliable, and everything has been packaged appropriately.
Danke für die schnelle Zusendung der Ware. Gern wieder!
Makkelijk bestellen, snel geleverd en een goed product
snelle levering en goedkoop
De producten staan altijd snel klaar!
Tolles Fachpersonal
De enige aanbieder in NL die Sorion online verkoopt, voor zover ik kan zien. Super snel in huis.
veel kennis
Dringend middelen nodig en ik kon ze de zelfde ochtend nog ophalen (ze waren op voorraad). Op de site aangegeven dat ik ze zou ophalen bij de drogist, maar het was mogelijk om toch nog om te zetten naar de vestiging zelf, zodat ik ze nog eerder in bezit kreeg. SUPER
Kwalitatief goede spullen, heb het al diverse mensen aangeraden
Ik kan hen de producten ISDN Nutradeica aanraden op te nemen in hun gamma indien dit mogelijk is.
Altijd goed en ook een juiste en snelle levering
Fijne en duidelijke website en contact opties.
Snelle service en goed ingepakt.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.