De producten werden snel geleverd en goed verpakt.
Het door mij bestelde product kon ik de volgende dag.al afhalen.
ze zijn heel behulpzaam als je vragen hebt , een heel goed en professioneel bedrijf ik raad iedereen aan om daar te kopen
Hallo, der komplette Bestellvorgang hat schnell und reibungslos geklappt. Würde wieder dort einkaufen. Beste Grüße
Gezondheid aan huis levert sneller dan verwacht. De klantenservice was ook heel vriendelijk en behulpzaam, toen bleek dat ik iets toch terug moest sturen. Ook de terugbetaling was sneller dan verwacht.
Helaas was ik niet thuis, er is net door gegeven dat ik mijnpakketje bij Post NL. Kon af halen.Na een mail naar jullie kwam ik hier achter.
Weer goede ervaring na de bestelling!
Snelle service en goed verpakt.
gute Produkte werden schnell zunfairen Preisen geliefert
verzorgde snelle levering van de bestelde artikels
Schnelle, korrekte Lieferung
Snelle afhandeling en vriendelijk personeel.
Snell levering
Qualität, Preis und Lieferzeit auf Top Niveau. Jederzeit wieder.
Snel.en goed geleverd
Bestelling andermaal weer vlot afgehandeld.
Altijd goed geleverd. Als ik een vraag heb of ze iets hebben voor een kwaaltje of probleem, krijg ik zeer adequaat en goed antwoord.
Ik werd op de hoogte gesteld dat de houdbaarheidsdatum van een van mijn bestelde artikels bijna werd bereikt en het werd me dan terug betaald; Netjes dus.
Ik heb hier meermaals liposomale vit C besteld (Altrient C) en ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de snelle levering. Geen goedkope vit C die Altrient C natuurlijk, maar kwaliteit kost geld. De best opneembare vorm voor zover ik weet...
We zochten online naar Iberogast omdat het in de buurt nergens in voorraad was. Ook online was het moeilijk te vinden. Online drogist Gezondheidaanhuis.nl had het ook niet in voorraad maar bood wel gelijk een alternatief. Klasse!
Goede snelle afhandeling. Je krijgt waarvoor je gevraagd hebt en ook nog eens netjes afgeleverd door PostNL
Problemlos, gerne wieder
Erg klantvriendelijk! Toen ik belde om een gratis tube creme bij een reeds bestaande bestelling te voegen, was dit geen enkel probleem. Het scheelde mij dubbele verzendkosten!
Ik heb de Sorion creme besteld en het werd de volgende dag al geleverd. Super snel en duidelijke informatie erbij. Top!!
Na mijn door mezelf verkeerd geplaatste bestelling heb ik de producten gewoon kunnen omruilen waarvoor dank.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.