Snelle levering , qua bestelling moet ik op langere termijn kijken wat het voor mij gaat doen
Mijn ervaring is zeer goed ben blij met het product dank u wel. En goede service een 10. Hartelijk bedankt. Fijn weekend Margaret Baas.
Snelle levering.
Tolles Produkt - gibt es in Deutschland leider nicht - super magenverträglich
Heel tevreden! Ene dag besteld, volgende dag al in huis, top!!
Alles was netjes ingepakt, de buitendoos stevig dichtgeplakt en de bestelbon erbij. Zo hoort het! Het werd dan ook nog 's door een heel vriendelijke heer aan huis gebracht. Alles OK! ALHOEWEL HET VOOR MIJ ECHT NIET AL DE VOLGENDE DAG DIENT GELEVERD. ZEKER NIET NODIG OM VOOR 1 PAKKET ETTELIJKE KILOMETERS TE RIJDEN. HET MILIEU IS OOK BELANGRIJK!
Sehr schnelle Abwicklung. Lieferung war sehr schnell und zuverlässig. Besser kann man es nicht machen. Danke dafür.
In het begin ontving ik geen mail na mijn bestelling om te bevestigen, maar toch was het geld al uit mijn bank gehaald, maar ik heb jullie via whatsapp een bericht gestuurd waarin jullie heel snel en vriendelijk antwoorden op mijn vraag en hebben het ook heel snel opgelost dus overal ben ik heel blij met jullie website.
Mijn tevredenheid is vooral: de telefonisch zeer goede behandeling en het feit dat je nog met een gewone bankoverschrijving tevoren kan betalen;niets geen tiktok en ander ongerief. Mevr.W.Foppen,Rhenen
Sehr gut
Handige zoekfunctie en vlotte levering.
Altijd een duidelijke site met goede producten en heldere omschrijving (waar mogelijk)
Snelle levering goed product
Ben snel telefonisch geholpen
Goede producten voor een scherpe prijs en snelle bezorging.
Very pleasant, convenient and easy to order or reorder products.
Alles netjes bezorgd
Bij gezondheid aan huis ben je op het juiste adres. De levering is snel, je krijgt bij de vragen de juiste persoon aan de lijn. De kwaliteit en prijsverhouding is heel goed. De deur niet meer uit hoeven voor een goed produkt is zo gemakkelijk.
Bestellingen worden zeer snel verzonden, komen goed verpakt aan en als er een klein probleempje is, wordt dit snel opgelost
Optijd bericht hoelaat t komt
Alles is goed en netjes geleverd Bedank daar voor
Super winkel , en zeer goede service , en snelle levering, echt top .
Steeds weer snel geleverd of mail als er even iets niet snel lukt. Complimenten
Prima bestelprocedure, hele goede prijs en keurig afgeleverd
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.