Ik vind het ontzuurde product heel goed. Het geeft meer comfort en de indruk dat het ook gezonder is dan de zure varianten. Na inname van 2 tabletten/dag had ik reeds na dag 2 een effect. Ik voel me veel energievoller!
Ich habe die Good2Go Keto Bars bestellt. Schnelle Lieferung, die Riegel waren frisch.
Ben heel tevreden ik heb psoriasis en veel last van rode plekken met schilvers en het word minder gelukkig.
Na 1 week gebruiken veel minder roodheid en korstjes. Dit is het eerste product wat daadwerkelijk iets doet voor m'n psoriasis
Mijn dochter gebruikt het, wij kunnen echt verschil merken als ze het niet neemt.
Bijzonder intuïtieve webwinkel, informatief snel, en begrijpelijk. Daarnaast een fantastisch assortiment.
Vriendelijk persoon en netjes te woord gestaan pluimpje!
Bestelde wat kort voor mijn vakantie en na overleg met de klantenservice, zorgde zij ervoor dat ik de bestelling de volgende dag in huis had.
Fijne site, overzichtelijk, ruim assortiment, snelle levering
Snelle levering en een heel groot assortiment
The delivery was very fast and discrete
Voldoet aan verwachting. Snelle levering
Ben erg tevreden over de producten en de levering er van.
Al jaren lang een betrouwbare leverancier
Alles Bestens. Werde wieder bestellen.
Super schneller Versand! DANKE! :)
vandaag besteld, morgen in huis!
Ik ben altijd last minute met bestellen. Gelukkig kan ik altijd op gezondheidaanhuis rekenen. Alles op voorraad en de levering is snel.
De aankoop verloopt soepel. Wel jammer, dat er geen puntenspaarsysteem is.
Was mich etwas befremdet, dass man Vorauszahlungen leisten muss. Gilt das nur für Nicht-Niederländer?
Schnelle Lieferung und gute Qualität..!!
Makkelijk te bestellen snelle levering
Als enige aanbieder bieden zij korting op het product, gratis levering en de volgende dag in huis.
Een supplement besteld bij deze webshop. Goede communicatie dmv mail. Track and Trace code, zo was t pakket goed te volgen. Snelle bezorging. Keurig verpakt.
Wel een veel te grote doos deze keer, dus veel vulling helaas.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.