Al enkele jaren klant en nog nooit teleurgesteld geweest in producten, levertijd, adviezen, klantbehandeling.
Gezondheid op eerste plaats ! Alles wat je wenst is te vinden bij jullie ! Snelle levering ! Top service
Ik ben tevreden
Optijd geleverd en goed verpakt dik tevreden
Makkelijk te bestellen. Goede communicatie. Snel in huis
Prima! Zoals beschreven
Kwalitatieve artikelen, stipte verzending…
Makkelijk bestelproces, snelle levering. Dus alles zoals het hoort
heb het idee dat het wel gaat doen wat er van verwacht mag worden
Leveren kwalitatief goede producten en hebben een uitgebreid assortiment. De orders worden snel verwerkt.
Correcte levering en op het eerste zicht beantwoordt het product kwalitatief aan de verwachting.
very good value for price and fast delivery of products - would recommend
Wie immer alles bestens
Ich bin rundum zufrieden, kompetent, freundlich, guter Service.
Meine Bestellung habe ich kurzfristig und vollständig erhalten. Das hat mich sehr erfreut. Ich werde gerne wieder bestellen.
Super snel geleverd en goede prijs
Mijn Echinaforce tabletten van dr Vogel weer snel en voordelig in huis, echt Top hoe goed het iedere keer weer wordt geregeld!!
Mijn bestelling werd snel geleverd. Prijs voor de chocolade was prima. Ik bestel hier graag
Heel tevreden. De bestelling kwam spoedig en ook goede, correcte prijs (tov de natuurwinkel)
Ik heb hier geen klachten te vermelden
Snelle levering, alles in orde, goede kwaliteit
Danke für die schnelle und unkomplizierte Lieferung, ich werde auf jeden Fall sehr gern wieder bestellen. Liebe Grüße von Antje
Makkelijk te bestellen en snel in huis
Producten die ik graag gebruik zijn makkelijk te bestellen, en worden netjes verpakt en snel thuis geleverd.
Ruim aan bod en snelle levering!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.