De dishmatic afwasborstel en sponsjes werden snel en correct geleverd. Heel aangenaam om af te wassen. Je hoeft zelf niet constant met je handen in het water te blijven om af te wassen en het afwasmiddel wordt in de afwasborstel gegoten zodat je genoeg afwasmiddel hebt om alles proper te krijgen en makkelijk te schrobben.
Einfach mal wieder
Alles perfekt!
Sehr schnelle Lieferung hier kauft man gerne .
Schneller Versand nach Deutschland Super Abwicklung Gerne wieder
Veilige site, heel snel geleverd!!
Gute Preise und zuverlässige Lieferung
Bestelling wordt uitstekend verpakt en snel verzonden. Groot aanbod aan deftige prijzen.
Snel ontvangen
Große Auswahl an Medikamente.
Zeer vlotte levering aan huis
Snel en juist geleverd na mijn bestelling
Bestellen gaat makkelijk en snel geleverd.
Alles bestens
De levering was snel, het pakket was netjes ingepakt, alle punten.
Goede producten Veel voorraad Super snel geleverd
Zoals altijd werkt de website goed, en ehb ik mojn bestelling snel in huis. Deze keer bezorgd aan huis.
Goede zaak Met prima service. Klantgericht
Er waren problemen bij PostNL om mijn pakje te leveren, maar de mensen van gezondheidaanhuis hebben er absoluut alles aan gedaan om mijn bestelling toch zo snel mogelijk geleverd te krijgen. Ze waren hierin erg flexibel en oplossingsgericht en waren ontzettend vriendelijk.
Schnelle, neutrale Lieferung zu unschlagbaren Preisen. Auf meinen Dienstreisen hole ich Medikamente für sämtliche Bekannte, Verwandte und Nachbarn gerne in den Niederlanden da sie viel günstiger sind als in Deutschland. Wenn ich längere Zeit nicht nach NL komme finde ich den Versand sehr praktisch - und trotz Porto immer noch günstiger.
Altijd op voorraad en snelle levering !!
Ik betel hier meestal alleen specifieke dingen die ik nergens anders (betaalbaar) kan krijgen, dus mijn ervaring met Gezondheidaanhuis is niet zo uitgebreid. Als ik iets bestel is het wel razendsnel geleverd en nu met de feestdagen zelfs met een extra presentje in de doos. Dat was een leuke verrassing!
Sehr svhnell und zuverlässig. Sofort Antwort bekommen auf Rückfrage in meiner Mail
Snel en netjes ontvangen
Fijne winkel, ook tjjdens de drukke dagen een supersnelle levering
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.