Goed bedrijf.
Snelle levering. Tussentijds op de hoogte via mail
besteld en volgens afspraak keurig geleverd
Goods and service were spot on!
Schnelle, unkomplizierte Abwicklung.
Snel toegezonden
Uitermate tevreden met dit bedrijf. Ik had 2 producten besteld en 1 was niet gelijk voorradig. Toen ik aangaf dat ik het andere product hard nodig had, werd het gelijk opgestuurd en het andere product kwam een paar dagen later, zonder extra kosten. Echt top!
Was op zoek naar wat betere supplementen en kwam op deze site uit. Ik ga hier zeker vaker bestellen
Vlug geleverd en volwaardige Bio produkten die men anders niet zo gemakkelijk vindt.
Prima product, vlotte verzending
Oké
De producten die ik gekocht had werden keurig verpakt verstuurd in een doos die niet te groot was.
Prima, snelle levering, groot assortiment
Ben al jaren klant maar nog nooit problemen gehad
Op tijd en netjes veroakt ontvangen, tevreden
Ik ben al jaren klant bij dit bedrijf. Product goed, Bedrijf met n goede service, snelle levering, en dat tegen n nette prijs.
Goed en zorgvuldig ingepakt.
Moeilijk om keuze te maken bij zoveel aanbod, snelle levering plus nog een gratis produkt.
Es war meine erste Bestellung und bin sehr zufrieden
ALLES IN ORDE
Breed gamma en interessante prijzen. Steeds tevreden!
Zum Produkt kann ich nicht viel sagen, weil ich es erst 2 Tage einnehme.
De juiste bestelling
Besteld en snel in huis! Super!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.