Goede ervaringen met dit bedrijf.
goed en vlug
Wij zijn oudere mensen en is het belangrijk:bestelprocedure eenvoudig te houden evenals het overzicht van uw producten
Goed product hier niet gevonden, heeft tot zover klassieke behandeling ttz operatie aan de elleboog vermeden
Alles is gewoon vlekkeloos verlopen!
Over het algemeen vrij vlot, prima shop
Ik bestel al enige tijd via gezondheidaanhuis.nl diverse kwaliteit- en merkproducten, van thee tot supplementen. De levertijd is gemiddeld zo'n 2 werkdagen, dus ik weet wanneer ik mijn producten kan verwachten.
Die Medikamente entsprechen der Beschreibung. Und funktionieren wie der Beschreibung. Für sehr gute Preise.
Prima A-merk produkten, die goedkoper zijn dan elders en ook nog eens keurig geleverd worden.
De bestelling werd de volgende dag al bezorgd
Die Benachrichtigung per E-Mail bei Verfügbarkeit hat super funktioniert und der Service bis zur Lieferung verdient fünf Sterne
Das selbe wie oben
Schnelle Lieferung gute Kommunikation
Snelle levering, goede service
Ik kon mijn pillen makkelijk vinden en bestellen.
Die Arzneimittel wurden pünktlich geliefert und sind absolut in Ordnung. Vielen Dank, bis zum nächsten Mal.
Correcte afhandeling, volgende dag al in huis.
Due to the busiest time of the year as well as poor communication from postNL, my previous order delayed a lot. But the customer service from Gezondheid aan huis contacted postNL and informed me well. Thank you for the prompt reply.
Ik kon mijn pillen makkelijk vinden en bestellen.
Al jaren zeer tevreden m.n. de Drogisterij Karens
Al jaren zeer tevreden m.n. de Drogisterij Karens
Fijn bedrijf, levert snel en goed tegen redelijke prijs
Fijn bedrijf, levert snel en goed tegen redelijke prijs
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.