Nooit problemen mee gehad.
prima en snel
Einfach schnell und zuverlässig
Immer wieder gerne!
Sehr gute Preise und schnelle Lieferung.
Gemakkelijk besteld en snel geleverd!
Het is altijd goed een ruime keus en niet de hoogste prijs betalen voor je producten
Prima en veel keus in producten!
Bij toeval kam ik de website tegen omdat ik op zoek was naar Biologische Spirulina en multivitaminen van het merk Arkopharma. Het aan bod aan producten op de site was overweldigen maar met de hulp van een aardige mevrouw van de klantenservice had ik de producten snel gevonden. En wat voor mij heel belangrijk is, ik kon mijn bestelling op een post nl punt in de buurt ophalen zodat ik niet voor de postbode thuis moest blijven.
Ich habe zum ersten Mal bei Gesondheid aan huis Medikament bestellt, das ich in Deutschland nirgendwo finden kann . Das gelieferte Medikament kann ich noch zwei Jahre benutzen. Vielen Dank !
Schnelle Lieferung Werde wieder bestellen
Fijn en toegankelijk
Sehr schnell
Wiederholt sehr positiv
Sehr schnelle Lieferung.
Bestellen wird leicht gemacht.Ausserdem wird zeitnah verschickt. Immer gern wieder.
Very good service
Fantastisch super schnell. Vielen Dank
Verder geen opmerking
Alles top
Heel betrouwbaar
Veel in assortiment, veel merken en redelijk snel in huis!
Curcuma Rx lijkt goed te werken als ontstekkingsremmer op het bewegingsstelsel
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.