Koop er vaak. Grote sortering van goede producten en meestal goedkoper dan bij anderen
Een artikel was niet op voorraad en de rest van de bestelling is op mijn verzoek vast opgestuurd.
Ik ben van elke bestelling die ik reeds gedaan heb, heel tevreden.
Levertijd snel en exact nagekomen. Product moet nu getest worden
Zeer snelle levering.
Gezondheid aan huis staat altijd klaar!!
Snel en goed
Goede ervaring. Tevreden.
Aan de telefoon enorm behulpzaam en professioneel. Goed verpakt. Op woensdag besteld en op zaterdag in mijn brievenbus in Frankrijk! Kan niet beter, ik beveel deze webshop aan!
alles verliep naar wensen!
Goede service, snelle levering, redelijke prijzen.
Veel, keuze, snelle levering
Ik kom regelmatig supplementen halen in Ede bij gezondheid aan huis. Vandaag had ik op internet iets verkeerd gedaan en moest ik het ineens ergens anders halen, wat ik nog steeds niet snap, maar het was geen probleem voor hen om het gewoon te laten retourneren en me toch de supplementen mee te geven vanuit gezondheid aan huis in Ede. Geweldig ik was blij met de service!
De bestellingen worden voortvarend en correct verwerkt en verzonden.
snel, goed, correct
Schade dass keine deutsche Beschreibung für Wobenzym lieferbar ist.
Ik bestelde hier wat medicijnen op aanraden van mijn arts. Alles netjes bezorgd en optijd binnen, het effect van de medicatie moet nog blijken :)
Goede Service, vlotte levering! Over het product kan ik nog niets zeggen, Ben benieuwd naar de werking!
Unsere ersten Erfahrungen waren durchweg sehr positiv
Netjes behandeld door al het personeel aan de telefoon. Heel behulpzaam. Echt en aanrader
Snel geleverd wat ik nodig had. Goedkoper dan hetzelfde procuct op andere site
Vriendelijke enn behulpzame mensen aan de telefoon Grote keuze in supplementen . Vlugge afhandeling en bezorging.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.