Ik maak al diverse jaren gebruik van Gezondheidaanhuis. Ruim aanbod, zowel in prijs als producten en altijd snelle levering.
Ruime keuze, snelle verzending. Nog nooit problemen gehad, aanrader.
On my first purchase, everything happened quickly and ok. The second time, things went wrong - problems with the mail and.....so on... Hopefully it's not always like that!
Betrouwbare leverancier
Ik ben al velen jaren klant en altijd tevreden Snelle levering en een heel groot assortiment!
Goede ervaring met bestellen en contact. Als er misverstanden zijn om wat voor reden dan ook word er meteen gereageert. Een zeer tevreden klant.
door de met zorg uitgekozen medicijnen en vitaminen en met goed overleg is mijn gezondheid met sprongen vooruigegaan dank u wel.
Altijd snel verzonden en goede kwaliteit producten
De middelen die ik bestel zijn betrouwbaar e worden snel geleverd
Perfecte bediening
Telefoniste heeft me heel prettig geholpen.
Siehe oben.
wie immer sehr schnelle und perfekte Lieferung. Bisher nur die besten Erfahrungen. Immer wieder gerne.
Goede service, snelle verzending, voordelig.
Zeer goede producten, goede service en snelle levering
Sehr gut kann man nur empfehlen.
Binnen twee dagen perfect in huis!
Producten zoals omschreven. Snelle levering.
Pakket wordt snel en goed bezorgd
snelle en goede uitvoering van bestellingen
Kann nichts negatives sagen
Bin sehr zufrieden. Habe das Medikament innerhalb von 2 Tagen erhalten. Sehr zu empfehlen.
Es war meine 1. Bestellung und es hat super geklappt.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.