Alles is in orde !!
Eerste bestelling. Prima verlopen. Geen op of aanmerkingen.
Meerdere keren al besteld. Altijd goed.
De zalf is voor mijn kleindochter en met Pasen gaan we er heen en dan geef ik het af ze gaan het proberen en ik hoop echt dat zij er baat bij heeft want ze is pas 4 jaar
Beste mevrouw van de Veerdonk, Hartelijk dank voor uw review! Wij hopen dat uw kleindochter veel baat heeft bij de crème. Wij wensen u in ieder geval een heel fijn Paasweekeinde toe! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Snelle service, grote keuze.
Die speziellen Caps bekommen wir nur bei Ihnen.
gut gelaufen
Alles bestens, sehr gutes Preis-Leistungsverhältnis.
Uitstekende service na een simpel bestelmailtje. Wat is de elektronische snelweg toch mooi!.
Na mijn bestelling ging er iets fout met de betaling maar netjes opgelost doordat ik rechtstreeks op de RABO rekening kon storten
Easy ordering, delivery could be faster. Sometimes not possible to order the quantity needed, but less units (limitation in the website).
Al een geruime tijd bestel ik bij gezondheidaanhuis mijn vitamines en supplementen. Ik ben zeer tevreden over de producten, merk dat ze hun werk goed doen (zoals de Quercetine die ik al diverse malen bijbesteld heb). En vrijwel altijd de volgende werkdag geleverd!
Altijd een oplossing voor je vragen.
was eerste bestelling was goed
Ik bestel hier regelmatig. Ze hebben top producten voor een correcte prijs. Verzending is steeds in orde. Toen een pakje kwijt ging bij de verzendmaatschappij ben ik zeer snel en vriendelijk geholpen geweest door hun klantendienst. Zeker een te vertrouwen webshop.
Het was de eerste maal dat ik een bestelling plaatste. De website was duidelijk, de betaling ging vlot en de levering was supersnel.
Ik gebruik medicijnen en andere hulpmiddelen van gezondheid in huis en vind het plezierig dat ik al die dingen op één site kan vinden.
Beste mevrouw Hoek, Hartelijk dank voor uw review! Wij vinden het ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden met/over ons bent. Mocht u een bepaalt product nou niet kunnen vinden op onze website, geeft u dit dan gerust aan bij onze klantenservice, dan kunnen zij kijken of ze dat product wellicht voor u kunnen toevoegen aan ons assortiment. Wij wensen u een fijne dag toe, Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Top Heel goede en snelle levering en goede prijskwaliteit!!!
Sehr zu Frieden und absolut zu empfehlen
Ich bestelle hier regelmäßig Tabletten für die Fructoseintoleranz. Schnelle Lieferung nach Deutschland. Alles Prima!
Vooor herhaling vatbaar
Fijn dat er zo veel supplementen zijn en dat bestellen gemakkelijk gaat.
Ik had iets te snel besteld. De bestelling was niet correct. Ik heb een mail er achteraan gestuurd en het weer die echt keurig hersteld. Het teveel betaalde geld was ook snel retour
Ik vind de site altijd heel duidelijk en er is een ruim assortiment. De bestellingen worden snel geleverd.
Bestellung über die Website sehr einfach und die Bestellung kommt rasch nach Hause. Sehr zu empfehlen.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.