Alles läuft super ab. Gute Preise, schnelle Lieferung. Alles TOP!
Bin sehr zufrieden und ich bestelle gerne wieder bei Gezondheidaanhuis.
Gezondheid aan huis heeft een groot assortiment met fijne producten. Biedt een goede service.
Inmiddels wat vaker besteld. Heldere webwinkel, goede info en snel verzonden.
Vlotte levering en goede prijs kwaliteit
Geen (negatieve)
gute und schnelle Abwicklung
de levering van post nl is goed afgelopen , het kon in de brievenbus , nu nog uitkijken moest de levering groter zijn ?????????????????? er was wel aan toegevoegd niet afleveren bij de buren , de vorige levering van de online drogist heb ik tot nu nog niet ontvangen , blijkbaar word in België daar geen gevolg aan gegeven , wel een betaalde rekening van een goede 70 euro .
Beste Willy Hoste, Hartelijk dank voor het geven van uw review. Het door u bestelde product paste inderdaad door de brievenbus, wij zijn blij te horen dat u deze in goede orde heeft ontvangen. Wat vervelend dat u uw bestelling van onze concullega niet heeft ontvangen! Wat betreft uw niet ontvangen bestelling van de Online Drogist raad ik u aan om contact met hén op te nemen. Wij zijn Gezondheid aan huis, en uiteraard heb ik het gelijk gecontroleerd maar u heeft verder (nog) geen bestelling bij ons staan. Uiteraard zijn wij u wel graag van dienst, dus neemt u gerust contact op met onze klantenservice en/of drogisten wanneer wij u kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Ik kan bij deze winkel voor veel verschillende dingen terecht. Scherpe prijzen en snelle verzending. Top!
Al vele jaren een tevreden klant. De zoekfunctie mag van mij beter. Snelle levering en goede klantenservice.
Das Paket brauchte extrem lange. Da es über die Grenze geschickt wird, dachte ich mir erst nichts dabei, aber da ich Anfang Dezember bestellt hatte und das Paket Mitte Februar immer noch nicht angekommen war und sich am Status in der Versandverfolgung nichts verändert hatte, kontaktierte ich den Kundendienst. Man hat sich umgehend rückgemeldet, entschuldigt und die Bestellung erneut abgeschickt. Sie traf am nächsten Tag bereits ein. Im Grunde bin ich also zufrieden.
Juist en snelle levering..
Het was snel in huis met goede track and trace
Alles gut
Doen wat ze beloven.
Product netjes en snel bezorgd. Prijs scherp.
Goede levering, tijdig en netjes verpakt. Product was ook helemaal in orde.
Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd en was goed verpakt.
Sehr freundliche und hilfsbereite Mitarbeiter.
Snelle levering.
zeer goede reactie snelheid
Fantastische creme heeft enorm geholpen. Ben nu al inkopen voor de tweede!
Alles perfekt gelaufen, Vielen Dank.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.