Alles perfekt gelaufen, Vielen Dank.
Goed spul en snel geleverd
zie boven
Goed. Goede producten.
Die Bestellung war schnell da!
Ich habe innerhalb einer Stunde bei Problemen mit der Bestellung vom Serviceteam Hilfe bekommen und die Bestellung war innerhalb von 3 Tagen bei mir!
Ik steek het papier tussen de was en bij het draaien van de machine komt het naar de venster toe en blijft erop plakken, dus niet ideaal voor de was die dan niet gewassen is.
Beste Myriam Serruys, Hartelijk dank voor uw review. Waarschijnlijk heeft u ons per abuis verward met een andere webshop. U heeft bij ons de Jentschura MorgenStund Gierst-Boekweit-pap Biologisch 1000 gram besteld, en wij hopen dat deze naar wens is. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Zeer goede site met goede uitleg over de producten. Snelle en goede levering.
Ik hou van jullie gezonde manier van werken ...dank
Vlot, niet ingewikkeld, geen gedoe, snelle service.
Product werkt goed en ook erg snel ontvangen
Duidelijke website. Goede producten en goede service
Goede prijs, snelle levering
Wir können problemlos aus Deutschland bestellen und erhalten die Ware 2 Tage später
Ist alles perfekt gelaufen! Würde jederzeit wieder bei Ihnen bestellen! Mit freundlichen Grüßen
Goed verpakt en klaar voor gebruik
Good range of products Efficient search facility. Order placing, confirmation and delivery quick and easy.
Ik heb relatief snel mijn bestelling van 2 tubes Rhustoxicoden ontvangen
Noch nie ein Beanstandung gehabt
Ik heb zalf gekocht tegen psoriasis ben pas begonnen maar het lijkt te helpen
In alle opzichten top
Bestelling geplaatst en de volgende dag al ontvangen, ben heel tevreden.
Sehr zufrieden bin ich mit der Apotheke "Gezondheid aan huis". Ziemlich schnelle Lieferung nach Deutschland, gleich nachdem die Bezahlung eingegangen ist. Das Probiotikum, das ich regelmäßig nehme, finde ich nur in Holland und die o.g. Apotheke ist meine bevorzugte Adresse dafür.
Het is een fijne site waar een breed assortiment aanwezig is met een goede prijs. Levering was super snel. Heel fijn!
Alles perfekt, schnelle korrekte Lieferung, gerne wieder
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.