Altijd snelle levering, heel groot assortiment
Snelle levering en mogelijkheid om artikelen op te halen om verzendkosten te voorkomen.
Prima service en snelle accurate levering aan de juiste prijs!!!
Dit was de eerste keer dat ik bestelde, snel geleverd en goed en netjes verpakt. Heel fijn!
Makkelijk bestellen en razendsnel in huis
Ik heb t product snel ontvangen ben zeer tevreden over zowel de levering als t product! Echt top!
Zonder obstakels
Ich bin immer wieder begeistert über die zuverlässige und schnelle Lieferung.
Hat alles super geklappt
Na betalen gaf jullie website aan dat de order niet betaald was. Na contact met een medewerker bleek de betaling toch in orde en werd mijn bestelling verrassend snel bezorgd.
Goede en heldere communicatie, je weet waar je aan toe bent
De bestelde producten werden snel geleverd en we werden steeds op de hoogte gehouden. Prima.
goede en vlotte verwerking van bestellingen
Voor het eerst op aanraden hier besteld. Vlotte levering, alles netjes verpakt en groot assortiment producten om uit te kiezen.
Hatte Online bestellt und somit keine großen Erfahrungen mit dem Personal gemacht. Lieferung war umgehend vorgenommen und super schnell ausgeliefert worden.
Bestelling werd op tijd geleverd. Alle producten waren prima verpakt. Een goede eerste ervaring met GEZONDHEID AAN HUIS.
uitstekende uitlep product en super snelle levering
ik was aangenaam verrast door de vriendelijke en snelle bediening.
Jammer dat de ondergrens voor gratis bezorging hoog is
Prima kwaliteit en keurig op tijd geleverd.
Supersnelle afhandeling en bezorging !
Syper, boter bij de vis, Transparant en vlotte telefonische service! Fris enniet Stoffig.
De leveringen gaan heel vlot en er is tot nu toe niets fout gelopen. Ik vind hier ook heel wat producten "tezamen" terug die ik nodig heb. Ik ben niet tevreden over de prijzen en weinig financiële wederkerigheid in de relatie vaste klant - verkoper.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.