Das erste Mal bestellt. Lief alles zur vollsten Zufriedenheit.
Veel keus. Goede prijzen. Snel en netjes geleverd
Snelle levering, goed verpakt
Mijn produkten zijn goed afgeleverd. Tijd top in orde. Mooi verpakt en de juiste bestelling De dag erna geleverd. Dus wat een goede service. Tevreden.
Bestelling gedaan. Nog geen uur later kon ik t al ophalen! Correct geregeld.
Daar mijn eigen schuld had ik een verkeerd flesje druppels gekregen. Na telefonisch overleg kon ik dit terugsturen en werden de juiste druppels naar mij toegestuurd (zonder verzendkosten!)
Reeds 15 bestellingen, steeds correct met zorg geleverd, goed producten aan goede prijs, SUPER
Alles volgens verwachting, snelle levering.
Sehr schnell und gut organisiert - immer gerne wieder
Snelheid, assortiment, service.
Ruime keuze en betaalbare prijzen. Snelle levering, al jarenlang tevreden. Aanrader!
snelle levering en prima service
Na ongeveer 2 weken gebruik al duidelijk verbetering te ziek. Ruikt goed en smeert goed uit, klein minpuntje is dat het niet snel intrekt, maar ga zeker opnieuw bestellen.
Goed verzorgd en snel
Besteling is in orde en veilig geleverd
Goede prijs en goede service.
Goede ervaringen bij dit bedrijf
Na jaren verschillende crèmes te hebben gebruikt, eindelijk een middel wat echt effectief is gevonden.
Ik ben al jaren een tevreden klant. Bedrijf werkt keurig en snel. Producten ken ik ook al geruime tijd. Verpakking en verzenden keurig verzorgd.
Reeds een aantal jaren doe ik bij u aankopen en ik ben zeer tevreden over de snelle en betrouwbare levering.
Ruime keuze en snelle levering
Zeer vlotte levering!
Ik bestelde de gratis tube Sorion. Afhandeling ging correct,meteen bevestiging en ik kon het afhalen in Ede. Het lag keurig klaar.
Ich habe es so noch nie gemacht. Hat alles super geklappt und die Beschreibung auf Deutsch war super. Gerne wieder.
Al een paar keer hier iets besteld. Nooit een probleem gehad. Snelle levering.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.