Snel, goede producten voor goeie prijs, netjes verpakt.
Bestellt und in der gleichen Woche geliefert! Vielen Dank!
Günstige Preise
Superschnelle Lieferung, bin wie immer vollkommen zufrieden
Zeer degelijke producten en snelle leveting
Alles schnell und reibungslos gelaufen.
Webshop komt betrouwbaar over. Snelle levering
Alles is goed gegaan. Dus ik heb geen klachten.
Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.De dag nadien was de bestelling al bij mij thuis.Top.
Alles goed verlopen echter een klein puntje van verbetering; als je besteld hebt dat je dan ook binnen 5 minuten een bevestiging krijgt dat de bestelling in goede orde is binnengekomen en verwerkt.
Fijn dat er zoveel te koop is in jullie webshop! Voor elk wat wils. Wat ik dan helaas in deze wel mis is dat als je vrijdags een bestelling doet hij dan pas na vier dagen geleverd wordt. Best jammer, juist omdat het vaak om medicatie gaat. ( persoonlijk)
Als ik producten bij Gezondheid aan huis bestel word ik blij van de snelle bezorgservice!
Pünktlich und sehr gut!
Immer wieder gerne wieder!
Ik heb 4 sterren gegeven omdat ik nét klant ben en nog geen ervaring heb met jullie service. Er is altijd ruimte voor verbetering. Echter voor een éérste keer: Chappoo! (Meer dan tevreden!)
Snel geleverd !!
Leider die Portokostenzu teuer
Niets op aan te merken.
Artikel snel gevonden op de website. Besteld en de volgende dag al bezorgd. Artikel was duidelijk omschreven en werkt prima.
In de avond besteld. Binnen uur verstuurd. Volgende dag geleverd. Echt snel. Ga zo door dit vinden klanten fijn.
Gezondheid aan Huis heeft een enorm scala aan gezondheidsproducten. Het is makkelijk te bestellen voor een goede prijs en de bezorging is zoals het hoort. Erg prettig winkelen!
Keurig op tijd en netjes afgeleverd
Die Bestellung in der Apotheke ist sehr gut, leider ist die Auslieferung nach wie vor ein Problem. Die Medikamente sind teilweise an völlig fremde Menschen versandt worden. Das mindert natürlich den Gesamteindruck. Die Medikamente sind sehr gut.
Zeer vlotte en duidelijke communicatie en levertijd.
Duidelijke site, snelle levering
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.