Besteld , en heel snel keurig geleverd waarvoor dank.
Binnen een dag bezorgd snel afgeleverd.
De ene dag besteld de volgende dag in huis. Best al veel keren besteld en altijd alles klopt. Ik val steeds terug op deze webshop omdat ze een breed assortiment hebben dat steeds wordt vernieuwd en betrouwbaar zijn.
Super snelle leveringen en goede producten
Prima producten, snelle levering!
Door een kleine advertentie in de Gezinsgids ben ik aan uw adres gekomen. Aangezien ik nogal dun haar heb, ben ik aan de Suripanal kruidenshampoo, prophylactic en CML complex begonnen. Ik hoop dat op deze manier mijn haar op de duur weer wat dikker wordt. Ik hoop het zeker nog een poos vol te houden.
heel correct
Bestellung und Versand funktioniert sehr gut und schnell.
supersnelle levering van merkproducten
prima ervaring, goeie producten
Absolutely amazing service !
I will purchase from Gezondheidaanhuis.nl again.
Mijn bestellingen worden iedere keer snel bezorgd. Heel tevreden
Immer freundlich und schnell in der Bearbeitung
alles okee
Altijd stipte levering en opvolging. Alsook van de supplementen ben ik heel tevreden.
Tevreden
easy to reorder, delivery the next day
Zie titel
of het produkt werkt moet ik nog afwachten
/:/
Heldere web-site en snelle levering conform afspraak kortom zeer tevreden VG Han
Schnelle Lieferung, das ist mir sehr wichtig. Werde wieder bestellen
Einfache schnelle Bestellung und Lieferung
Snelle levering.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.