Sehr zu empfehlen!
Telefonisch contact gezocht voor advies; vriendelijk te woord gestaan. Producten in orde.
Hab das erste mal da Bestellt, und werde es bestimmt wieder tun. Bin total begeistert vom Ablauf, einziger minus punkt, das ich nicht mit PayPal bezahlen konnte obwohl die Zahlungsmöglichkeit angegeben ist, vielleicht klappt es ja beim nächsten mal.
Wo bleibt meine Bestellung??
Sehr geehrte Frau, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es tut uns leid, dass Sie Ihre Bestellung noch nicht erhalten haben. Unser Kundenservice-Team wird sich mit Ihnen in Verbindung setzen, um zu besprechen, wie wir dies für Sie lösen können. Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
Vriendelijke communicatie is de weg om van problemen oplossingen te maken!
Of je nu belt of per email een bestelling doorgeeft de aandacht is altijd netjes en de verzending is de volgende dag binnen.
's Avonds besteld, de volgende ochtend al in huis. Zeer tevreden over dit bedrijf.
Mijn product kon ik al na een dag al afhalen, ideaal op het industrieterrein.
Ruime keus en goede prijzen
betrouwbaar
Goed en sympathiek ter woord stelling.
Mooi uitgebreid aanbod en correcte website.
snelle levering .
Ik heb de zalf nu 2 weken gesmeerd, maar ik merk nog geen verandering. Ik kan me voorstellen dat dit nog te kort is voor resultaat. De tube 15 mg is nu op dus ik wil graag nog een grotere bestellen om het nog voort te zetten. En natuurlijk hoop ik dan wel op resultaat
Super schneller Versand, alles bestens, empfehlenswert
niet van toepassing
Ruime keus, goede prijzen. Zeer snelle levering! Enkel positief.
uitgebreid antwoord op mijn vragen, en gevonden wat ik zocht
Alles gut abgewickelt, gerne wieder.
Sehr geehrte Herr Schmitz, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es tut uns leid, dass Sie Ihre Bestellung noch nicht erhalten haben. Unser Kundenservice-Team wird sich mit Ihnen in Verbindung setzen, um zu besprechen, wie wir dies für Sie lösen können. Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
Revue originale
Das Paket wurde bisher nicht zugestellt. Was soll ich da bewerten?
Zzzzzz
Sorion zalf is een super goed product!
Jederzeit gerne wieder, sehr zufrieden
Snelle levering met een mooi presentje
Groot assortiment, hele snelle levering.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.