Snelle levering met een mooi presentje
Groot assortiment, hele snelle levering.
Snelle levering, goede adviezen
Zie hierboven
Schade, dass ich nicht mit PayPal bezahlen konnte
Correcte opvolging
Concurrerende prijzen met zeer goede service.
positief
omdat ze je goed te woord staan en altijd berijkbaar zijn
Voor het eerst mijn LTO3 pillen via Gezondheid aan huis besteld. Makkelijke site en snelle levering
Geen opdringerig gedoe na de bestellingen zoals reclame en / of overbodige mails.
Ich bestelle da immer mal was und bin mehr als zufrieden. Super schneller Versand. Vielen lieben Dank .
Ich bin sehr über Ihre Handhabe bei der Bestellung zufrieden. Ich würde in der Zukunft nächste Bestellungen bei Ihnen plazieren.
Bedrijf doet wat het beloofd
Sehr netter Kontakt, meine bestellte Ware awr nicht Lieferbar, mir wurde aber eine alternative angeboten und sofort geliefert.
Ik had per ongeluk het verkeerde besteld, ik belde naar gezondheid aan huis en onmiddellijk werd m'n foutje recht gezet, een dag later kreeg ik het juiste product in de bus en werd het verschil in prijs teruggestort op m´'n rekening. Ze waren heel vriendelijk aan de telefoon en maakte er geen enkel probleem van, vlotte afhandeling, waarvoor dank.
Goede producten, snel verstuurd, goede prijzen
Ruim assortiment snelle levering
Handige site, veel in huis, goede ondersteuning.
Goede service en kwaliteit prijs verhouding.
Ik bestel vaker en alles is altijd netjes op tijd binnen.
Hier erhalte ich auch Mittel die ich sonst nur sehr schlecht bekomme.
Selbst ein beim Transport verloren gegangenes Paket, wurde mir ersetzt.
Makkelijk en snel besteld en bezorgd.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.