Alles heel handig in een webshop te vinden en eenvoudig besteld en thuisbezorgd.
Snelle en correcte levering, heel tevreden.
Vlot geregeld en netjes verpakt Goede communicatie
Mijn pakket bleef helaas lang bij PostNl liggen. Ik heb GAH gemaild en 2 dagen later was het pakket geleverd. Fijn dat ze het opvolgen!
goed product
Mijn bestelling kon ik makkelijk plaatsen. Vlotte levering en keurig op de hoogte gehouden over de verzending.
Proefexemplaar van Sorion Repair Creme besteld voor Psoriasis aan de ellebogen. Nu een week de crème 2x daags aangebracht. De huid is nu bijna volledig terug hersteld. Voorheen van alles al geprobeerd waaronder bijvoorbeeld Dovobet, ISO-UREA MD VAN La Roche,... allemaal zonder resultaat. Product werd snel geleverd. Nu onmiddellijk een grotere tube besteld voor nog andere plaatsen.
Het pakje was wat vertraagd, maar ik werd goed op de hoogte gehouden.
Had een creme nodig. In de morgen besteld...in de middag verstuurd.
Prima webshop, goede informatie over producten en bestelling. Prima communicatie en afhandeling over bezorging.
Super schnelle Lieferung wie immer und es ist alles wieder sehr gut verpackt gewesen. Da ist keine Schachtel "verbeult", und auch Tropfen in Glasflaschen werden sehr fürsorglich eingepackt. Die deutsche Übersetzung muss bei manchen Produkten auf der Homepage noch verbessert werden. Da kommt dann auch die Suchfunktion an ihre Grenzen. Notfalls google ich dann die holländische Bezeichnung und gebe diese dann ein. So hat es noch immer geklappt.
Ruime keuze. Ondanks problemen met PostNL nog vrij snelle (week) levering. Aanrader!!
Alles verliep goed, duidelijk en snel
Tweede maal, besteld uit Belgie. Ben tevreden van de snelle afhandeling
De levering duurde deze keer iets langer, maar is geen groot probleem.
Ik bestel al enige jaren via Gezondheidaanhuis.nl en de bestelling is altijd snel, correct en tijdig geleverd.
Professioneel.
Vlotte levering; heldere website; veel keuze in producten
Klantvriendelijke site, snelle service en keurig verpakt
Schnelle Lieferung, schnelle unkomplizierte Kommunikation
Fijne zaak, die de bestelling goed verpakt en binnen een paar dagen levert.
Bestelling altijd goed en snel
envoi rapide
Alle aspecten van de bestelling en het product lossen de verwachtingen in.
Fijne supplementen en van goede kwaliteit. Snelle levering!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.