Für die erste Bestellung vergebe ich 5 Sterne. Ich würde diesen Weinlieferanten sehr gern weiterempfehlen. Nach meiner Weinkenntnisse sind das sehr gute Weine !!
Snel besteld, snel in huis
goede prijs, perfecte levering
Sehr zu empfehlen diese seite echt Top !!!
Het bestelde is altijd verzorgd
zie bovengenoemde zin
Ik had verkeerde med. gekregen. Deels door eigen verkeerde bestelling en deels door verkeerde levering. Dit werd keurig opgelost.
Zeker een aanrader : ze waren de goedkoopste en de levering was snel en correct.
Kunnen jullie dat per email nog nasturen? Bij voorbaat dank. Paul Faas
Beste Paul Faas, Hartelijk dank voor uw review. Wij sturen de gevraagde informatie nog per mail toe. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Je commmande en toute sécurité mes articles . Marques de bonne qualité. Je reçois le lendemain anecdote la poste néerlandaise. Fiable et rapide
Schneller und korrekter Ablauf, immer wieder gerne!!
Vlotte levering. Producten netjes verpakt.
Goede service,snel geleverd
De hele bestelling kwam snel mijn kant op en gebruik de producten naar alle tevredenheid.
Ook vragen worden goed beantwoord met aandacht
Correcte afhandeling van de bestelling.
nadat ik mijn bestelling had geplaats, kreeg al vrij snel te horen dat deze verstuurd was. en op de beloofde dag ook bezorgd.
Zuvorkommend freundlich und immer Schnelle Antwort und lieferung
Snelle levering, goede communicatie, ruim assortiment
Heel groot aanbod aan goede prijzen. Snelle verzending.
Schnelle Bearbeitung , schnelle Lieferung , problemlose Abwicklung. Weiter so und viel Erfolg.
Binnen een paar dagen bestelling ontvangen
Snel geleverd en goedkoop, top
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.